TESLA SMARTPHONE 6.1 – MOBILNI TELEFON PO MERI DOMAĆEG KUPCA

Tesla Smartphone 6.1 pametni telefon
Kao što se moglo i naslutiti, akcijska cena za Tesla Smartphone 6 pametni telefon je bila uvod i stvaranje prostora za novi model. Danas je predstavljen Tesla Smartphone 6.1, pametni mobilni telefon koji se odlikuje odličnim odnosom uloženog i dobijenog. Osnovne razlike u odnosu na prethodni model čine osmojezgarni procesor i dodata podrška za LTE, a značajno je unapređena i prednja kamera. Tesla Smartphone 6.1 je zadržao neke od osobina prethodnika koje su nam se najviše dopale, kao što su Dual SIM podrška, 2 GB RAM-a i Micro SD card slot. Pokreće ga Android 5.1 Lollipop.
Kad govorimo o Dual SIM mogućnosti, treba reći da je Tesla 6.1 Dual Active telefon, što znači da obe kartice možete koristiti istovremeno.
IPS ekran je zaštićen Dragon Trail staklom, a za svaki slučaj je tu i fabrički zalepljena zaštitna folija. Kao što smo pomenuli, novi telefon iz serije 6 ima bolje kamere od prethodnika, pa se sada sa prednje strane nalazi kamera rezolucije 5 MP. Zadnja ima 13 MP. Sve u svemu, zanimljiv pametni telefon koji će lako naći put do kupaca.

Tesla Smartphone 6.1 je već u prodaji u Srbiji po ceni od 24.990 dinara. Detaljan opis i spisak prodajnih mesta možete naći OVDE.

Tesla Smartphone 6.1 mobilni telefon

Tesla Smartphone 6.1 belii sivi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *