PREDSTAVLJANJE NOVIH LENOVO PROIZVODA U BEOGRADU

Lenovo je danas u Beogradu predstavio četiri nova uređaja koja će uskoro stići na naše tržište. Reč je o raznovrsnoj ponudi, počev od ThinkPad X1 Carbon, najlakšeg 14″ ultrabooka, preko fleksibilnih ThinkPad Yoga i Yoga 2 Pro, do multimedijalnog Lenovo Y5070, koga odlikuje ekran fantastične rezolucije 3840×2160 piksela.

Lenovo Beograd
Prisutne novinare je sa novitetima upoznao Đorđe Jovanović, HSB menadžer kompanije Lenovo u Srbiji. Pored novih proizvoda, prisutni novinari su imali priliku da se upoznaju i sa osnovnim elementima joge, o čemu svedoči i priložena slika.

Lenovo Beograd
Pored toga što je najlakši 14″ ultrabook, ThinkPad X1 Carbon se odlikuje i brzim punjenjem baterije (do 80% za manje od sat vremena), kao i autonomijom do 9 sati.
ThinkPad Yoga je proizvod o kome smo već pisali. Pored toga što može sve što i obična Yoga (a to je pretvaranje u tablet rotacijom ekrana za 360 stepeni), odlikuje se i posebnom tastaturom koja se po potrebi spušta ili podiže.
Yoga 2 Pro je hibridni laptop/tablet sa ekranom dijagonale 13,3″ i rezolucije 3200×1800 piksela.
Y5070 je laptop kome ekran ima standardnu dijagonalu 15,6″ i opciono nudi veliku rezoluciju (3840×2160). Ljubitelje filmske umetnosti će obradovati prisustvo JBL zvučnika. Dostupan je u crnoj, crvenoj i beloj boji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *