ODLIČNA PONUDA MOBILNOG INTERNETA I NETBOOKA

Kompanija Vip mobile je nedavno predstavila novu uslugu koja korisnicima omogućava mobilni Internet pristup velikim brzinama, zahvaljujući HSPA+ tehnologiji. Ova vest je posebno interesantna ako razmišljate o kupovini netbooka jer Vip nudi veoma zanimljive i povoljne pakete koji uključuju ASUS Eee PC 1015PEM netbook.
Ako zanemarimo teoretsku brzinu download od čak 21 Mbps, dolazimo do realnih 6-7 Mbps, koliko smo mi postigli testirajući Vip-ov paket. Brzina uploada ide i do 2,1 Mbps, što je neuporedivo brže od većine ADSL paketa kod nas koji uglavom imaju brzinu uploada oko 512 Kbps. Treba posebno istaći da je reč o mobilnom internetu, pa niste vezani za svoj stan ili kancelariju.

ASUS Eee PC 1015PEM

Koliku će brzinu postići Vip korisnik zavisi od lokacije, ali i paketa za koji se odluči. Iako postoje ograničenja, najveća prednost Vip mobile ponude je FIKSNA mesečna cena, kao i činjenica da nakon trošenja osnovnog paketa brzina downloada opada, ali se količina prenetih podataka ne ograničava, odnosno reč je o FLAT RATE usluzi. Kao što smo rekli, ovi paketi su posebno zanimljivi jer nude i ASUS Eee PC 1015PEM po povlašćenoj ceni. Reč je o netbooku koji ima Dual Core Atom procesor, pa je primetno brži od većine drugih netbookova na tržištu. Cene netbooka idu od 9.990 do 23.990 dinara, a detaljnu ponudu možete naći OVDE.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *