NOVI CHOIIX PROIZVODI

Kompanija Choiix (čita se „Čois“) nastavlja da bombarduje tržište zanimljivim i originalnim proizvodima. Nedavno su predstavili dva laptop postolja. Choiix The Chair je postolje za laptopove napravljeno od drveta. Da, dobro ste pročitali – od drveta. Da budemo iskreni, The Chair nas podseća na drvena sedišta iz starijih autobusa (što i ime sugeriše), ali se mora priznati da je dizajn veoma originalan.

 

Choiix The Chair Wood notebook stand

 

Sa čeone strane se nalazi oslonac koji sprečava proklizavanje laptopa, a ujedno i rukama obezbeđuje udobniji položaj. Choiix The Chair odgovara laptopovima dijagonale ekrana do 15 inča, a sjajno će se uklopiti ako imate drveni nameštaj.

 

Choiix The Chair Wood laptop stand
 
Choiix The Chair Wood laptop postolje

 

Choiix U Cool je drugi novi proizvod. Koliko god netbookovi i mali laptopovi bili zgodni zbog svojih dimenzija, ponekad to može predstavljati i manu. Recimo, ako ih držite na kolenima, nezgodno je što noge morate držati stisnute. Opušteniji i prirodniji položaj vam omogućava Choiix U Cool postolje za laptopove. Pored toga, U Cool vas štiti i od toplote koju zrače prenosni računari. Proizvodi se u više boja i namenjen je za laptopove veličine do 15 inča.

 

Choiix U Cool
 
Crni Choiix U Cool
 
Raznobojni Choiix U Cool
 
Choiix U Cool

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *