HP ROSSIGNOL LAPTOPOVI

HP je na vreme shvatio da je većina kupaca zbunjena gomilom podataka u specifikaciji i da se za kupovinu sve češće odlučuju na osnovu izgleda laptopova. Ovog puta, HP je odlučio da obraduje zaljubljenike u zimske sportove jer je nova specijalna serija razvijena u saradnji sa poznatim skijaškim brendom Rossignol.

 

HP Rossignol laptopovi
 

Dizajn ovih laptopova identičan je dizajnu skijaške opreme (Attraxion VIII Echo i Freeride S7), a namenjeni su ljubiteljima zimskih sportova i svima onima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih performansi. Nežnijem polu je namenjen Attraxion model HP Pavilion dv6 Rossignol serije, dok je za muškarce S7. U kućišta atraktivnog dizajna upakovane su vrhunske komponente, pa su i performanse na zavidnom nivou.

Attraxion HP Pavilion dv6-3299en
 
HP Pavilion dv6-Rossignol Attraxion VIII Echo
 

Ruku na srce, ovo predstavljanje je možda malo zakasnelo jer se skijaška sezona polako bliži kraju, ali sigurni smo i da će ovi laptopovi potrajati duže od jedne sezone, tako da ćete i dogodine biti u trendu.

S7 HP Pavilion dv6-3298en
 
HP Rossignol notebook
 

HP Pavilion dv6 Rossignol edicija dostupna je u ograničenim količinama, a možete je naći samo u HP prodavnici u Ušće Šoping centru na II spratu i Gigatron i ComTrade Shop prodavnicama. Cena za model Attraxion HP Pavilion dv6-3299en je 84.990 din, dok S7 HP Pavilion dv6-3298en košta 89.990 din.

Više detalja o ovoj ekskluzivnoj seriji možete naći OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *