HIBRIDNI TOSHIBA PORTEGE Z10t USKORO U PRODAJI

Toshiba se pridružila grupi proizvođača koji u svojoj ponudi imaju moćni hibridni uređaj, kombinaciju laptopa i tableta. Kada kažemo moćni, mislimo na uređaje koji imaju neki od Intel Core procesora, a ne na razne Atom varijante. Toshiba Portege Z10t je Ultrabook sa ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 11,6 inča i pune HD rezolucije, iza koga se kriju Intel Core procesor i brzi SSD. Ekran se može odvojiti od tastature i praktično pretvoriti u Windows 8 tablet.

 

Toshiba Portege Z10t

 

S obzirom da je Portege Z10t namenjen poslovnim korisnicima, ne čudi što se odlikuje nekim retko viđenim karakteristikama, kao što su tastatura otporna na tečnost i TPM koji poboljšava bezbednost. Posebno je zanimljivo što je ugrađen HSPA/LTE modul, pa ćete internet imati čak i tamo gde nema wireless mreže.
Kako se nigde ne pominje dodatna baterija, pretpostavljamo da je docking samo tastatura, što je verovatno žrtva koja je podneta da bi ceo uređaj debljinom zadovoljio Intelove Ultrabook standarde. Šteta jer bi uz dodatnu bateriju autonomija bila mnogo bolja. Cena za sada nije poznata, a uređaj će u prodaji biti u narednih mesec-dva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *