COOLER MASTER NOTEPAL U3

Godinu dana nakon pojavljivanja prvih modela iz Notepal U serije, javnosti je predstavljen Cooler Master NotePal U3. Ovaj uređaj je namenjen hlađenju laptopova koji imaju ekran dijagonale 17-19 inča. U odnosu na starije modele odlikuje se sa nekoliko vrlo zanimljivih noviteta.

 

Cooler Master NotePal U3

 

Najzanimljiviji detalj čine tri ventilatora koja možete rasporediti po svojoj želji, odnosno tako da hlade najtoplija mesta na vašem laptopu. Sva tri ventilatora se napajaju preko jednog USB porta. Ovakvu prilagodljivost do sada nismo viđali i predstavlja veoma zanimljivo rešenje.

 

U3 ventilatori

 

Ideja prilagodljivost je primenjena i kod potenciometra za podešavanje brzine ventilatora, pa ga možete smestiti gde vam najviše odgovara, zahvaljujući tome što je držač napravljen u obliku štipaljke.
Osnovna mrežasta površina je od debelog brušenog aluminijuma, a tačke koje su u dodiru sa laptopom su obložene gumom koja sprečava klizanje i grebanje.
Naravno, sve ovo je odlično dizajnirano, pa pored praktičnosti Cooler Master NotePal U3 dobija i visoku ocenu za estetiku. Još uvek nije poznato kada će i po kojoj ceni ovaj uređaj biti dostupan na našem tržištu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *