CHOIIX NAGRADNA IGRA

Kompanija Choiix organizuje nagradnu igru u koju se i vi možete vrlo lako uključiti. "Grooving Together", kako je ime ove akcije, traje do 30. novembra 2009. a očekuju vas vredne nagrade, kao što su brzi SSD diskovi kapaciteta 32 i 64 GB, univerzalni adapteri i kuleri za laptopove, miševi… Nagrade se dele svake nedelje, a najlepše od svega je što za neke od ovih nagrada možete konkurisati jednostavnim popunjavanjem upitnika na njihovom sajtu.   
Postoje tri načina za osvajanje nagrada:
1. Prvi način je najlakši. Ispunite upitnik kako bi učestvovali u nagradnom izvlačenju za Choiix Air Through Stash. Dobitnici će biti izvučeni svake nedelje, a sve što treba da uradite je da popunite upitnik jednom kako bi učestvovali u SVAKOM nedeljnom izvlačenju.
2. Drugi način se sastoji iz dve faze. U prvoj fazi treba da kupite jedan od sledećih proizvoda: Air Through, Mini Air Through ili Air Through Stash. Pošaljite svoju fotografiju zajedno sa proizvodom koji koristite i skeniranu kopiju fiskalnog računa. Na taj način postajete potencijalni dobitnik A-DATA XPG Solid State diska od 32 GB! Svake nedelje biće izvučen po jedan srećan dobitnik. U drugoj fazi će osam učesnika koji dobiju najpopularnije komentare na postove u vezi korišćenja Choiix proizvoda na Choiix blogu/forumu, dobiti A-DATA Solid State disk kapaciteta 64 GB i Choiix Chair postolje za notebook.
3. Treći način podrazumeva registrovanje na Choiix Facebook stranici i slanje vaše fotografije sa Choiix proizvodima. Najpopularnije fotografije biće nagrađene sa Cooler Master SNA95 univerzalnim laptop adapterom, Choiix accu-mouse mišem i Choiix travelpad podlogom za miša. I u ovom slučaju će svake nedelje biti izabran po jedan dobitnik.

Sajt na kome se možete prijaviti za nagrade se nalazi OVDE.

Neke od nagrada:

 

A-DATA SSD
 
 Choiix Stash
 
SNA95
 
Choiix Accu mouse

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *