CHOIIX USKORO NA TRŽIŠTU

Veliku pažnju na ovogodišnjem Computexu privukla je promocija novog brenda pod imenom Choiix. Iako bi se po imenu moglo zaključiti da je reč o još jednom u moru anonimnih dalekoistočnih proizvođača, istina je bitno drugačija. Iza ovog brenda stoji Cooler Master, svetski poznati i priznati proizvođač kućišta, kulera i napajanja. O Cooler Master proizvodima ste mogli da čitate i na našem sajtu, a prepoznatljivi su po dobrom dizajnu i vrhunskom kvalitetu. Prateći svetske trendove, ovaj proizvođač je odlučio da akcenat stavi na prenosne računare, pa će i čitav brend Choiix obuhvatati isključivo proizvode namenjene ovom segmentu tržišta. Choiix proizvodi se ističu neobičnim idejnim rešenjima, funkcionalnošću i odličnim dizajnom. Reč je o nekoj vrsti futrola / torbi  za prenosne uređaje koji pritom služe i kao postolje.

 

Choiix torba i postolje

 

 ChoiiX je dizajniran za putnike, a ergonomski dizajn metalnih „navlaka“ ima nekoliko funkcija. Tvrda „košulja“ je izrađena od aluminijuma i zaštitiće vašeg ljubimca dok putujete. Metalni deo uvezan je sa tri Velcro trake koje će vašem laptopu omogućiti siguran transport. ChoiiX ćete moći da upotrebite i kao postolje koji će vam omogućiti ugodniji rad, a pritom će i dodatno hladiti laptop.

 

Choiix torba i postolje
 
Choiix torbe i postolja

 

Za sada je planirano da se ove stilizovane torbice proizvode u tri veličine (od 7 do 14 inča), ali nije isključeno da u budućnosti ponudu prošire i na 15 i 16 inčne laptopove. Osnovne verzije će se prodavati u četiri boje: crnoj, zelenoj, plavoj i roze. Predviđeno je da se proizvode od nekoliko materijala među kojima je i koža.

Choiix torba i postolje
 
Tu su i Choiix modeli za devojke 
 
Choiix torba i postolje za devojke
 
Choiix torba i postolje za devojke

 

U svetu prodaja Eee Pc-a vrtoglavo raste, a odgovorni u ChoiiX-u su to na vreme prepoznali i tržištu ponudili „Easy Fit Eee PC“ koji savršeno naleže na ovaj mali prenosni uređaj. Na Computex-u je predstavljen i kuler postolje za najnovije mezimče iz kompanije Apple – Mac Air. Dizajneri Choiix-a uskladili su boju i ergonomiju sa prepoznatljivom Apple dizajnom i na taj način dokazali da su mislili na sve segmente kada je u pitanju dodatna oprema za prenosne uređaje.

 

Choiix za MacBook Air

 

Srbija će na žalost morati još malo da pričeka na prve primerke ovih futrola/ torbi, a sudeći po najavama ChoiiX će se na našem tržištu pojavi oko septembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *