ASUS PRESS KONFERENCIJA

Na konferenciji za novinare, održanoj 17. juna 2009. u Beogradu, Asus je predstavio nekoliko novih modela prenosnih računara. Reč je o Eee PC Seashell netbooku i laptopovima iz K i U/UX serije. Ovo je bila dobra prilika da se upoznamo sa modelima koji će činiti udarnu snagu Asusa u narednim mesecima.

 

ASUS PRESS KONFERENCIJA

 

Konferenciju je otvorila Tanja Marković, marketing i PR menadžer, a o samoj kompaniji je govorio Alessandro Basso, direktor lokalne kancelarije Asusa. Više detalja o samim proizvodima je izneo Miloš Vujić, produkt menadžer za notebookove.
Iako nije ni najlepši ni najbolji od prikazanih modela, našu pažnju je ipak privukao izloženi laptop iz K serije, koji smo najavili pre par meseci. Ako se obistine procene o maloprodajnoj ceni između 40.000 i 50.000 dinara, modeli iz ove serije bi mogli postići veliki uspeh na našem tržištu. Dopadljivog je izgleda, za šta je zaslužna Infusion tehnologija, a koliko smo mogli da vidimo za nekih 10 minuta igranja sa ovim laptopom, deluje prilično kvalitetno i po tom kriterijumu bi ga lako svrstali među skuplje modele. Da podsetimo, reč je o multimedijalno orjentisanim laptopovima, a K serija će pokriti širok raspon procesora i grafičkih karti. Zajedničko za sve modele iz ove serije je prisustvo Altec Lansing zvučnika.

Nama se posebno dopala Asus K serija 🙂

 

ASUS PRESS KONFERENCIJA K serija

 

O U/UX seriji laptopova smo takođe pisali, a više detalja možete naći OVDE.
Na kraju je predstavljen Seashell netbook, inspirisan more, plažom i, naravno, školjkama. Eee PC Seashell ima atraktivnu sjajnu spoljašnjost, napravljenu pomoću In-Mold Roller tehnologije. Stvoren je efekat sličan presijavanju sunca o najfiniji pesak. Komponente su standardne za netbook kategoriju, a odlikovaće se veoma velikom autonomijom.

Asusova vizija letovanja – nigde bez laptopa

 

Asus letovanje

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *