ASUS TRANSFORMER BOOK DUET – WINDOWS I ANDROID U DUETU

ASUS je na upravo završenom sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu predstavio još jedan u nizu originalnih i zanimljivih proizvoda. U pitanju je ASUS Transformer Book Duet, hibridni uređaj koji ima dva operativna sistema – Windows 8.1 i Android. Najlepše u celoj priči je što prebacivanje sa jednog na drugi sistem traje samo četiri sekunde. ASUS ovaj uređaj reklamira kao 4-u-1 jer može da radi kao Windows laptop, kao Windows tablet, kao Android laptop i kao Android tablet. Prebacivanje se vrši jednostavnim pritiskom na odgovarajući taster. Postojaće više konfiguracija, a cena za najpristupačniji će biti oko 600 EUR.

ASUS Transformer Book Duet
Što se tiče osnovnih hardverskih karakteristika, ekran je dijagonale 13,3″, a biće dostupan sa HD ili FHD rezolucijom. Procesori će biti od Core i3 do Core i7, a pored SSD-a u tabletu postojaće i HDD u docku.

ASUS Transformer Book Duet
S obzirom da mnogi odavno priželjkuju uređaj koji će objediniti prednosti i Windowsa i Androida, čini se da će ASUS Transformer Book Duet biti pun pogodak, tim pre što mu cena nije „svemirska“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *