MSI WIND U160 NETBOOK

MSI netbookovi su imali dizajn koji je varirao od prosečnog do vrlo dobrog, ali nikad nisu odskakali od konkurencije po ovom pitanju. Sve do sada. MSI Wind U160 je dobitnik prestižne iF nagrade za dizajn, što mnogo govori. Pored odličnog dizajna, U160 se odlikuje i kvalitetnom izradom, a kada na sve to dodamo i sjajnu autonomiju, dobija se vrlo zanimljiv proizvod.

 

MSI Wind U160 netbook

 

Uređaj je veoma lagan i tanak, prilagođen čestom nošenju. Poklopac je smeđe boje sa primesama bronzane, dok su unutrašnje površine boje zlata. Ova kombinacija je odlično “legla” i ceo netbook sjajno izgleda. Jedini detalj koji se, po našem mišljenju ne uklapa najbolje je srebrna boja baterije. Od simpatičnih detalja treba izdvojiti svetleći MSI logo na poklopcu i dugme za uključivanje koje je sa strane, na osovinici oko koje rotira poklopac.

 

MSI Wind U160

 

Sjajna plastika obično znači i magnet za otiske prstiju, što otežava održavanje laptopa, ali u ovom slučaju je situacija drugačija. Zahvaljujući dobrom izboru boja i specifičnoj završnoj obradi (Color Film Print tehnologija), otisci nisu previše uočljivi. Pomenuta završna obrada je zaslužna i za povećanu otpornost na grebanje, što je svakako zgodna osobina.

{youtube}w3dM8ogywnA{/youtube}

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *