TRUST NOTEBOOK DOCKING STATION USB NB-8100P

Iako pompeznog naziva "Notebook Docking Station USB NB-8100p", ovaj Trustov uređaj u osnovi ima istu funkciju kao i običan USB hub, proširenu mogućnošću podešavanja položaja laptopa pod određenim uglom. No, to ne znači da kao takav nije zanimljiv i koristan.

TRUST LAPTOP DOCKING STATION USB NB-8100P

 Jedan od problema u radu sa prenosnim računarima je što ste prilikom kucanja u neprirodnom položaju. Ili će vam dlanovi biti podignuti u visinu ramena, ili ćete stalno držati povijenu glavu i sedeti pogrbljeni. Ovo se, naravno, odnosi na situaciju u kojoj laptop stoji na stolu. Trust Notebook Docking Station efikasno rešava taj problem i podiže ekran notebooka u visinu očiju. NB-8100p ima nesvakidašnji dizajn, uslovljen specifičnom funkcijom. Elegantne je crne boje, a sve površine koje dolaze u kontakt sa laptopom su gumirane, pa nema opasnosti od oštećivanja skupo plaćenog hardvera. Rasklopljeni notebook se donjim delom umeće u docking station, pa su vam za rad neophodni eksterna tastatura i miš. Menjanjem nagiba uređaja se jednostavno podešava i visina na kojoj se nalazi ekran. Ugao se može podešavati u rasponu od 0 do 30 stepeni. Na prednjoj strani se nalazi držač papira, što je jako zgodno za obimnija prekucavanja, jer će vam pogled manje lutati, pa će se i oči manje umarati.

TRUST NOTEBOOK DOCKING STATION USB NB-8100PTRUST NOTEBOOK DOCKING STATION USB NB-8100P

Iz Docking Stationa izlazi USB kablić kojim se uređaj povezuje sa laptopom. Njegova dužina je sasvim dovoljna za sve veličine laptopova, pa sa te strane nećete imati probleme, ali nam se nije dopalo što svojom svetlom bojom odskače od ostatka. NB-8100p poseduje čak 6 USB portova, što je sasvim dovoljno za povezivanje svih periferija (miš, tastatura. štampač, eksterni hard disk…). Uređaj se isporučuje sa ispravljačem koji obezbeđuje napajanje USB portova.

TRUST DOCKING STATION USB NB-8100P

 

Cena ovog neobičnog uređaja nije baš mala, i ako ga posmatrate samo sa tehničke strane, onda nije preterano zanimljiv; sa druge strane, ako će vas uz njega manje boleti vrat i ruke, onda se kupovina isplati.

Trust Notebook Docking Station USB NB-8100p
Cena:
55
Kontakt:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *