TORBE ZA LAPTOP

ATTITUD'

Moderan dizajn i vesele boje, koje krase Attitud', verovatno će se najviše dopasti mlađim korisnicima. Namenjen je nošenju o ramenu, a ručka je tu više za "ne-daj-Bože". Na bočnim delovima i uskoj osnovi, na koju se torba najčešče (i)spušta, nalazi se rebrasto ojačanje. Ovo produžava životni vek same torbe, ali i, što je mnogo bitnije, uređaja koji se nalazi unutra. Iako se to na prvi pogled ne bi očekivalo, ova torba ima zaista veliki broj pregrada. Na remenu se nalazi i mali džep za nošenje mobilnog telefona.

Kvalitetna i moderna torba za laptop
Attitud' T'nB – moderna torba za laptop

CITADEEN

Kod ovog modela se remen može (lako) skinuti, a jasno izdvojene ručke upućuju na zaključak da je predviđeno da se baš one intenzivno koriste. Od modela prikazanih u ovom tekstu, Citadeen je najelegantniji i najprikladniji za pripadnice lepšeg pola. Poseduje manji broj pregrada (naročito onih malih), ali zato ima jedan simpatičan detalj. Čičak-trakom je za unutrašnjost torbe pričvršćena vrećica namenjena čuvanju napotrebnijih sitnica (mobilni, šminka…).

Citadeen torba za notebook
Citadeen T'nBtorba za notebook

MAXI

Maxi najviše podseća na standardne torbe za notebook. To je u osnovi mali kofer konvencionalnog dizajna, namenjen ljudima koji ne žele da prave modne eksperimente. Velika zapremina i brojne pregrade će obradovati ljude koji, pored notebooka, nose hrpu dokumenata i razne sitnice.

Maxi klasicna torba za laptop
Maxi T'nB – klasicna torba za laptop

URBAN MOVE

Za sportske tipove, Urban Move predstavlja najlogičniji izbor. Oblik klasičnog ranca podrazumeva nošenje na leđima. Sa koliko pažnje se prišlo izradi ovog ranca najbolje se može videti po delu koji se naslanja na leđa. Posebni jastučići ublažavaju eventualne sitne udare u leđa prilikom brzog hodanja ili trčanja. Čak je i upotrebljeni materijal izabran tako da smanjuje mogućnost znojenja. Još jedna prednost ranca je što na aerodromima i sličnim prometnim mestima manje privlači pažnju lopova koji traže skupe tehničke stvari.

Urban Move ranac za laptop
Urban Move T'nB ranac za laptop

POZITIVAN UTISAK

Generalni utisak o testiranim proizvodima je pozitivan. Posebno nam se dopalo što je proizvođač obratio pažnju na sitnice koje umeju da pokvare utisak. Nismo naišli na končiće koji vire, niti na neke druge primere nedorađenosti ili grešaka u izradi. Time je, između ostalog, izbegnut efekat "jeftinoće" koji je tako čest u današnje vreme. Za kraj treba napomenuti da se većina opisanih modela može naći u raznim bojama, pa lako možete naći kombinaciju koja vama odgovara. 

Bojana Bojanić 

Model
Cena (€)
Attitud
30
Citadeen
50
Maxi
35
Urban Move
50 

 
KONTAKT: www.dudico.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *