TEST LOGITECH COOLING PAD N100 KULERA

Posle pasivnog postolja za laptopove, Logitech je na tržište izbacio i klasični laptop kuler. U pitanju je model Cooling Pad N100, koji smo najavili pre par meseci. Iako smo navikli da proizvodi ovog proizvođača imaju prilično visoku cenu, to ovog puta nije slučaj. Za ovo postoje dva dobra razloga. Prvo, Logitech je relativno nov u oblasti postolja sa aktivnim hlađenjem, a drugo, N100 nije ni projektovan za vrhunske performanse, već za širu ciljnu grupu.

 

Logitech Cooling Pad N100

 

Izgledu se nema šta prigovoriti. Logitech Cooling Pad N100 ima moderne linije i plastiku pastelnih boja koje se lako uklapaju u bilo koju okolinu. Reč koja se najčešće mogla čula pri prvom susretu ljudi sa ovim proizvodom je – simpatično. Završna obrada je očekivano na visokom nivou, a sve ivice su fino zaobljene i dobro uklopljene.

 

Logitech Cooling Pad N100

 

Gornja površina je bež-sive boje, dok je donja strana zelena. Središnjim delom gornje površine dominira rešetka kroz koju dopire hladan vazduh. Slična koncepcija je i na poleđini uređaja, a tu se nalazi i ležište u koje je moguće staviti kablić za napajanje, kada je N100 van upotrebe, ili kada ga koristite kao obično postolje.

 

Logitech Cooling Pad N100

 

Na rešetkastom delu se nalaze gumeni odbojnici koji sprečavaju klizanje laptopa. Možete ih lako skinuti i premestiti na neku drugu poziciju koja više odgovara vašem laptopu. Dimenzije uređaja omogućavaju udobno korišćenje uz laptopove dijagonale ekrana do 15,4 inča.

 

Logitech Cooling Pad N100

 

Logitech Cooling Pad N100 nema nikakav prekidač, pa se ventilator pokreće čim se uređaj poveže sa laptopom. Buka koju proizvodi ventilator je sasvim prihvatljiva, ali ni protok vazduha nije prevelik. Cooling Pad N100 je izrađen od plastike solidnog kvaliteta, ali je njena termoprovodljivost mala što u kombinaciji sa jednim ventilatorom relativno malog prečnika obezbeđuju tek umereno hlađenje, pa ukoliko imate ozbiljnih problema sa temperaturom vašeg laptopa preporučujemo da potražite neki kuler boljih performansi. Logitech Cooling Pad N100 je namenjen ljudima koji će ceniti njegovu ergonomiju, kao i jednostavan i dopadljiv dizajn, a u drugi plan staviti stepen hlađenja laptopa. Bez dodatnih USB portova i prekidača, N100 nudi bazičnu funkcionalnost, ali po korektnoj ceni.

SPECIFIKACIJA – Logitech Cooling Pad N100 laptop kuler

Dimenzije 365 x 280 x 16-46 mm
Težina 700 grama
Ventilatori 1×60 mm
Cena (€) 30
Kontakt www.logitech.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *