CHOIIX TORBA-HLADNJAK ZA LAPTOP

U vestima smo već pominjali proizvode pod imenom Choiix, a sada smo konačno u prilici da testiramo neke od njih. Da podsetimo, Choiix je specijalizovan za proizvodnju dodatne opreme za prenosne računare. Prvi proizvod koji predstavljamo je neobična kombinacija torbe i laptop kulera pod imenom Choiix Ergonomic Metal Sleeve C-MB03.

 

Choiix torba kuler za laptop

 

Uređaj je namenjen laptopovima dijagonale ekrana do 14 inča, a postoji i u drugim dimenzijama. Služi za hlađenje ali i zaštitu laptopa u toku transporta. Najlakše ga je opisati kao torbu kojoj su jedna bočna i donja strana obložene tankom aluminijumskom oplatom. Kada se torba položi na sto, postaje postolje za laptop. Aluminijum je iz jednog dela i savijen je pod 90 stepeni tako da laptop na torbi stoji pod određenim nagibom, što olakšava rad i dovodi do manjeg zamora ruku. Visina zadnjeg dela iznosi 42 mm.

 

Choiix torba hladnjak za laptop

Metalni deo je u srebrnoj boji, dok je ostatak spoljašnje površine smeđe boje. Unutrašnjost je obložena materijalom sive boje koji laptop štiti od grebanja. Čičak trakom se povezuje sa prednje i bočnih strana. Otvori u metalnoj oplati su obloženi plastikom, tako da ne grebe trake i ne oštećuje ih. Kvalitet izrade uređaja je jako dobar. Nešto slabiji utisak su ostavile ručice koje su mogle biti deblje, da bi lepše nalegale u šaci.
Uređaj je originalan i mora se priznati da ima solidnu upotrebnu vrednost. Problem je što ne štiti od vremenskih neprilika kao što su kiša, vetar koji nosi prašinu i slično, pa je upotreba ograničena na lepo vreme. Sa druge strane i ovo i nije veliki minus jer zimi uglavnom i nema prevelike potrebe za dodatnim hlađenjem, bar kod većine laptopova.
Najveća prednost ovakvog koncepta je što imate jedan uređaj sa dvostrukom funkcionalnošću. Choiix Ergonomic Metal Sleeve će originalnošću sigurno privući brojne korisnike, a dobro će doći i onima koji žele sigurnu zaštitu svog ljubimca.

 

SPECIFIKACIJA – Choiix Ergonomic Metal Sleeve C-MB03

Dimenzije 344 x 251 x 10-42 mm
Težina 840 grama
Cena (€) Uzorak
Kontakt www.choiix.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *