CHOIIX THE CHAIR LAPTOP POSTOLJE

Choiix The Chair smo najavili pre par meseci, a sada smo bili u prilici i da se poigramo sa test primerkom. Kao što i ime sugeriše, ovo postolje za laptop najviše podseća na sedišta u starijim autobusima. Osnovna ploča je napravljena od drveta (tačnije od više slojeva presovanog drveta, kao šperploča), a još jedna zanimljivost je što se ovaj proizvod dobija u delovima koje treba sklopiti. Naravno, montiranje je krajnje jednostavno i poslužiće vam za bolje upoznavanje sa proizvodom. Dve cevčice od meke plastike se stavljaju na donji deo metalnog držača, čime se sprečava njegovo proklizavanje ali i oštećenje podloge. Na press slikama su ove cevčice bile neprimetne, pa smo se obradovali kada smo ih videli u paketu, jer bi bez njih bilo prilično nezgodno koristiti The Chair na staklenim i sličnim stolovima i podlogama.

 

Choiix The Chair

 Tako namontiran metalni držač se nekom vrstom kukice kači na drveni deo. Postoje tri ležišta za kukicu, a u zavisnosti od toga koje izaberete zavisi i nagib pod kojim će The Chair stajati. Dobijaju se i dve gumene štipaljke, koje možete staviti bilo gde po obodu drvenog postolja. Mogu imati više praktičnih uloga. Osnovna im je uloga da dodatno pojačaju trenje i time spreče klizanje laptopa. Možete ih staviti neposredno uz stopice laptopa i time ga uglaviti, zarad dodatne stabilnosti. Ako ih stavite po gornjem obodu dodatno izdižete zadnji deo laptopa, čime ekran dovodite još bliže nivou očiju, pa je ergonomija u radu dodatno poboljšana.

 

Choiix The Chair

 

Namenjen je laptopovima dijagonale ekrana do 15,4 inča. Zaobljeni oblik drvene ploče omogućava nesmetanu cirkulaciju vazduha ispod laptopa, što sprečava njegovo pregrevanje. U donjem delu se nalazi oslonac za ruke koji im obezbeđuje udobniji položaj u radu. Oslonac je načinjen od sunđera obloženog platnom. Jedan kraj se provlači kroz prorez u drvetu, a onda obmotava i vezuje čičak trakom. Lako se može skinuti i oprati po potrebi. Ukoliko vaš laptop ima konektore (recimo audio) sa čeone strane, oni će biti zaklonjeni osloncem i samim tim gotovo neupotrebljivi.

 

Choiix The Chair

 

Choiix The Chair osvaja pre svega originalnim dizajnom, ali ne manjka mu ni funkcionalnosti. Verujemo da oni skloni avangardnom opremanju životnog i radnog prostora sa nestrpljenjem očekuju početak prodaje ovog postolja za laptopove u Srbiji.

SPECIFIKACIJA – Choiix The Chair C-HW01-A5

Dimenzije 370 x 310 mm
Težina 1150 grama
Materijal Drvo, metal
Cena (€) Uzorak
Kontakt www.choiix.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *