CHOIIX EASY FIT NETBOOK SLEEVE

Choiix Easy Fit Netbook Sleeve je naslednik Easy Fit EeePC sleevea i moramo priznati da nam se dopao mnogo više od prethodnika. Spoljašnjost je tamnobraon boje, postava je crna, a samo su štepovi svetlije boje. Kvalitet izrade je vrlo dobar i za tri koplja odskače od prethodne generacije, dok detalji od veštačke kože čine ovu netbook futrolu elegantnom. Sa prednje strane se celom dužinom prostire džep, a u njemu se krije i dodatak za vizitkarte i memorijske kartice. Pomenuti dodatak je pričvršćen nitnom oko koje rotira, pa se jednim jednostavnim pokretom može sakriti ili izvući napolje.

 

Choiix Easy Fit netbook Sleeve

 

Choiix Easy Fit Netbook Sleeve je kompatibilan sa velikim brojem netbookova, a pomenućemo samo neke koji su popularni kod nas: Acer Aspire One A110, A150 i D150 (sa troćelijskom i šestoćelijskom baterijom), MSI Wind U100, HP 2133 mini-note, ASUS EeePC 1000, ASUS EeePC S101, Lenovo IdeaPad S10, Toshiba NB100… Velike su šanse da će odgovarati i modelima koji nisu na ovom spisku, a imaju ekran dijagonale 8,9-10 inča, ali za svaki slučaj proverite pre kupovine. Generalno, bolje pristaje netbookovima koji imaju "kockastiji" oblik (recimo, Toshiba NB100), nego onima koji su izduženi (kao što je HP2133).

 

Choiix Easy Fit netbook futrola

 

Za razliku od prethodnog modela, ova futrola netbook "drži" samo jednom stranom, što ima svoje prednosti i mane. Prednji uglovi netbooka se uglave u držače, a preko dela iznad tastature se pruža elastična trakica. Prednost je što je netbook ovako bar jednim delom dobro fiksiran i što sve izgleda utegnutije, a nedostatak je što prednja strana futrole u otvorenom položaju slobodno visi. Čak i sa pomenutim nedostatkom, ovo rešenje nam se više dopada od starog, ali bi definitivno trebalo poraditi još malo na dizajnu i osmisliti način za diskretno fiksiranje i prednje "korice".

 

Choiix Easy Fit netbook Sleeve

 

Iako efikasno štiti od oštećenja i prljanja, futrola donekle otežava hlađenje netbooka. Zato je jedan deo donje strane perforiran (izbušen je niz otvora), čime je donekle otklonjen taj problem. Srećom, većina netbookova se ne greje mnogo, pa ni ovo neće uticati na njihov rad. U paketu se dobija i crna vrećica koja se vezuje kanapčetom.
Kao što rekosmo, Choiix Easy Fit Netbook Sleeve je neuporedivo bolji i elegantniji od prethodnika, pa se nadamo da će uskoro biti dostupan na našem tržištu.

SPECIFIKACIJA – Choiix Easy Fit Netbook Sleeve C-ND01-CK

Dimenzije 270 x 220 x 45 mm
Težina 200 grama
Cena (€) Uzorak
Kontakt www.choiix.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *