Laptop testovi

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 on: March 14, 2016, 07:36:45 PM 
Started by Aca95bb - Last post by Aca95bb
Ma muke sa ovim laptopom.
Jok treba mi za win 7 32bit :D

92 
 on: March 14, 2016, 07:04:54 PM 
Started by Aca95bb - Last post by Panta
Nisi rekao za koji Windows trazis drajvere. Na ovom linku mozes naci drajvere za XP
http://www.samsung.com/us/support/downloads/global

93 
 on: March 14, 2016, 01:35:13 PM 
Started by Aca95bb - Last post by h5n1
pokušaj ovde

http://www.samsung.com/rs/support/

pokušao sam u pretrazi sa tvojim modelom ali  ništa nije izbacilo, pokušaj da ubaciš serijski broj tvog uređaja, možda budeš imao više sreće
mislim, mora da izbaci nešto ...

ili stavi neki Windows i pusti njega da kroz apdejt povuče generičke drajvere dok se ne snađeš nekako

94 
 on: March 14, 2016, 12:09:01 AM 
Started by Aca95bb - Last post by Aca95bb
Dobro vece svima, molim vas treba mi pomoc oko drajvera.
izgubio sam CD sa njima -.-

Nikako ne mogu da nadjem drajvere za laptop NP350E5X-S01RS Samsung
pa ako bi neko hteo da mi pomogne bio bih mu vecno zahvalan :D Hvala unapred!

95 
 on: March 10, 2016, 09:50:06 PM 
Started by Tinkerbell - Last post by h5n1
ako daje novac ovoliki za PC a ne zaradjuje, moze da ga da i na Mac, za koji sam ja vise nego za neki PC laptop ...
moze da se nadje i dobar MacBook Pro polovan za te novce koje se daju za novi laptop ...

po meni je hardver koji ide u Apple masine, sama masina kako je napravljena i izdizajnirana, sve 100 svetlosnih godina ispred PCja
Mac OS X je tek druga prica, parce softvera koje idealno "naleze" i dopunjuje hardver ... windoze tu nema sta da trazi

od kada sam presao na Mac, PC pipam samo kad moram...

96 
 on: March 10, 2016, 09:37:56 PM 
Started by zeljko99 - Last post by h5n1
ako nije grafika kao sto je rekao panta, onda ili je flet kabl, ili invertor ili lampe ... odi do nekog servisa da provere ...

97 
 on: March 03, 2016, 10:21:56 PM 
Started by Tinkerbell - Last post by Panta
Ako se ne varam u Novom Sadu i Gigatron ima prodavnicu, a mozes naruciti i preko proverenih online shopova,kao sto je BC Group.
Da govorimo o najjeftinijim modelima, razlike izmedju proizvodjaca bi bile veoma male. U ovom segmentu koji ti gledas bih prednost dao ASUS, HP i Lenovo laptopovima. O Mac-u mislim sve najbolje, ali je, po mom misljenju, dobar izbor za dve grupe korisnika. Prvu cine profesionalci koji zaraduju veliki novac radeci na laptopu, a drugu sminkeri puni para, koji sebi mogu da dozvole taj luksuz. Za sve ostaje je Mac preskupa igracka. Evo par predloga:
17,3" ekran
ASUS N751JX-T4027D - Dobre performanse, odlicna izrada, fenomenalan zvuk...

15,6" ekran
Lenovo IdeaPad Y50-70 59444858 - DObar laptop. Najveca prednost mu je veliki i brzi SSD
Lenovo IdeaPad Y50-70 59446159 - Veoma slican prethodnom, samo sto nema SSD, ali zato ima dosta nizu cenu
ASUS N551VW-FI206D - slican onom 17,3" ASUS modelu sa pocetka liste, samo sa jos brzim procesorom i SSD-om
Asus N551JX-CN040D - za nijansu slabiji od prethodnog modela, ali zato i jeftiniji
HP Pavilion 15-15-ak053nm - T1M74EA - Veoma zanimljiv i dobar HP-ov model

98 
 on: March 03, 2016, 08:31:44 PM 
Started by Tinkerbell - Last post by Tinkerbell
Hvala puno na savjetima :)
Inače,radim samo na ekranu laptopa,tako da ću onda imati ovu 17,3" opciju u vidu,mada bih voljela da čujem i neki prijedlog za ekran od 15,6",jer ipak laptop nosim svuda sa sobom,pa čisto da vidim i ''lakše'' varijante.
U NS živim,tako da su Tehnomanija i Dr Techno jedine prodavnice koje mi trenutno padaju na pamet.
Kog proizvođača da imam u vidu? HP,Lenovo,Dell,Acer,Asus?
I koje je vaše mišlejnje o Mac-u?
Budžet koji sam navela je okviran i mogla bih da izdvojim i više novca,negdje do 1500 eura.

Hvala unaprijed na odgovoru i prijedlozima.

99 
 on: March 01, 2016, 12:22:58 AM 
Started by Tinkerbell - Last post by Panta
Prvo trebas odluciti koju velicinu ekrana zelis. Ako ces koristiti eksterni monitor, onda je 15,6" sasvim dovoljno, ali ako ces raditi samo na ekranu laptopa,onda vredi razmisliti i o 17,3", s tim sto ce ti onda biti tesko nositi ga naokolo.
Od specifikacija su za tebe najvazniji procesor i memorija. Treba ti Intel Core procesor (po mogucstvu i7 sa cetiri jezgra) i bar 8 GB RAM memorije. Ne znam odakle si, pa ne mogu pogledati sta se nudi u tvom kraju za budzet koji imas.

100 
 on: February 29, 2016, 02:07:06 AM 
Started by Tinkerbell - Last post by Tinkerbell
Dragi drugari,

Treba mi vaša pomoć.
Naime,ja sam studentica arhitekture i planiram da si kupim novi laptop i to mi stvara veliku muku,pošto je izbor veliki,a ja baš i ne znam na koje specifikacije treba posebno da obratim pažnju.
Želje koje imam su krajnje jednostavne: da mi novi laptop ne zadaje muke,da nije usporen i da u meni ne budi želju da ga bacim kroz prozor u sred procesa renderovanja.
Moj budžet je između 800 i 1200 eura.
Voljela bih da čujem vaše prijedloge.

Unapred se zahvaljujem  ;)

Pages: 1 ... 8 9 [10]