Jok treba mi za win 7 32bit

|
91
on: March 14, 2016, 07:36:45 PM
|
||
| Started by Aca95bb - Last post by Aca95bb | ||
|
Ma muke sa ovim laptopom.
Jok treba mi za win 7 32bit ![]() |
||
|
92
on: March 14, 2016, 07:04:54 PM
|
||
| Started by Aca95bb - Last post by Panta | ||
|
Nisi rekao za koji Windows trazis drajvere. Na ovom linku mozes naci drajvere za XP
http://www.samsung.com/us/support/downloads/global |
||
|
93
on: March 14, 2016, 01:35:13 PM
|
||
| Started by Aca95bb - Last post by h5n1 | ||
|
pokušaj ovde
http://www.samsung.com/rs/support/ pokušao sam u pretrazi sa tvojim modelom ali ništa nije izbacilo, pokušaj da ubaciš serijski broj tvog uređaja, možda budeš imao više sreće mislim, mora da izbaci nešto ... ili stavi neki Windows i pusti njega da kroz apdejt povuče generičke drajvere dok se ne snađeš nekako |
||
|
94
on: March 14, 2016, 12:09:01 AM
|
||
| Started by Aca95bb - Last post by Aca95bb | ||
|
Dobro vece svima, molim vas treba mi pomoc oko drajvera.
izgubio sam CD sa njima -.- Nikako ne mogu da nadjem drajvere za laptop NP350E5X-S01RS Samsung pa ako bi neko hteo da mi pomogne bio bih mu vecno zahvalan Hvala unapred! |
||
|
95
on: March 10, 2016, 09:50:06 PM
|
||
| Started by Tinkerbell - Last post by h5n1 | ||
|
ako daje novac ovoliki za PC a ne zaradjuje, moze da ga da i na Mac, za koji sam ja vise nego za neki PC laptop ...
moze da se nadje i dobar MacBook Pro polovan za te novce koje se daju za novi laptop ... po meni je hardver koji ide u Apple masine, sama masina kako je napravljena i izdizajnirana, sve 100 svetlosnih godina ispred PCja Mac OS X je tek druga prica, parce softvera koje idealno "naleze" i dopunjuje hardver ... windoze tu nema sta da trazi od kada sam presao na Mac, PC pipam samo kad moram... |
||
|
96
on: March 10, 2016, 09:37:56 PM
|
||
| Started by zeljko99 - Last post by h5n1 | ||
|
ako nije grafika kao sto je rekao panta, onda ili je flet kabl, ili invertor ili lampe ... odi do nekog servisa da provere ...
|
||
|
97
on: March 03, 2016, 10:21:56 PM
|
||
| Started by Tinkerbell - Last post by Panta | ||
|
Ako se ne varam u Novom Sadu i Gigatron ima prodavnicu, a mozes naruciti i preko proverenih online shopova,kao sto je BC Group.
Da govorimo o najjeftinijim modelima, razlike izmedju proizvodjaca bi bile veoma male. U ovom segmentu koji ti gledas bih prednost dao ASUS, HP i Lenovo laptopovima. O Mac-u mislim sve najbolje, ali je, po mom misljenju, dobar izbor za dve grupe korisnika. Prvu cine profesionalci koji zaraduju veliki novac radeci na laptopu, a drugu sminkeri puni para, koji sebi mogu da dozvole taj luksuz. Za sve ostaje je Mac preskupa igracka. Evo par predloga: 17,3" ekran ASUS N751JX-T4027D - Dobre performanse, odlicna izrada, fenomenalan zvuk... 15,6" ekran Lenovo IdeaPad Y50-70 59444858 - DObar laptop. Najveca prednost mu je veliki i brzi SSD Lenovo IdeaPad Y50-70 59446159 - Veoma slican prethodnom, samo sto nema SSD, ali zato ima dosta nizu cenu ASUS N551VW-FI206D - slican onom 17,3" ASUS modelu sa pocetka liste, samo sa jos brzim procesorom i SSD-om Asus N551JX-CN040D - za nijansu slabiji od prethodnog modela, ali zato i jeftiniji HP Pavilion 15-15-ak053nm - T1M74EA - Veoma zanimljiv i dobar HP-ov model |
||
|
98
on: March 03, 2016, 08:31:44 PM
|
||
| Started by Tinkerbell - Last post by Tinkerbell | ||
|
Hvala puno na savjetima
![]() Inače,radim samo na ekranu laptopa,tako da ću onda imati ovu 17,3" opciju u vidu,mada bih voljela da čujem i neki prijedlog za ekran od 15,6",jer ipak laptop nosim svuda sa sobom,pa čisto da vidim i ''lakše'' varijante. U NS živim,tako da su Tehnomanija i Dr Techno jedine prodavnice koje mi trenutno padaju na pamet. Kog proizvođača da imam u vidu? HP,Lenovo,Dell,Acer,Asus? I koje je vaše mišlejnje o Mac-u? Budžet koji sam navela je okviran i mogla bih da izdvojim i više novca,negdje do 1500 eura. Hvala unaprijed na odgovoru i prijedlozima. |
||
|
99
on: March 01, 2016, 12:22:58 AM
|
||
| Started by Tinkerbell - Last post by Panta | ||
|
Prvo trebas odluciti koju velicinu ekrana zelis. Ako ces koristiti eksterni monitor, onda je 15,6" sasvim dovoljno, ali ako ces raditi samo na ekranu laptopa,onda vredi razmisliti i o 17,3", s tim sto ce ti onda biti tesko nositi ga naokolo.
Od specifikacija su za tebe najvazniji procesor i memorija. Treba ti Intel Core procesor (po mogucstvu i7 sa cetiri jezgra) i bar 8 GB RAM memorije. Ne znam odakle si, pa ne mogu pogledati sta se nudi u tvom kraju za budzet koji imas. |
||
|
100
on: February 29, 2016, 02:07:06 AM
|
||
| Started by Tinkerbell - Last post by Tinkerbell | ||
|
Dragi drugari,
Treba mi vaša pomoć. Naime,ja sam studentica arhitekture i planiram da si kupim novi laptop i to mi stvara veliku muku,pošto je izbor veliki,a ja baš i ne znam na koje specifikacije treba posebno da obratim pažnju. Želje koje imam su krajnje jednostavne: da mi novi laptop ne zadaje muke,da nije usporen i da u meni ne budi želju da ga bacim kroz prozor u sred procesa renderovanja. Moj budžet je između 800 i 1200 eura. Voljela bih da čujem vaše prijedloge. Unapred se zahvaljujem ![]() |
||