Tesla Smartphone 6.1 pametni telefon
Kao što se moglo i naslutiti, akcijska cena za Tesla Smartphone 6 pametni telefon je bila uvod i stvaranje prostora za novi model. Danas je predstavljen Tesla Smartphone 6.1, pametni mobilni telefon koji se odlikuje odličnim odnosom uloženog i dobijenog. Osnovne razlike u odnosu na prethodni model čine osmojezgarni procesor i dodata podrška za LTE, a značajno je unapređena i prednja kamera. Tesla Smartphone 6.1 je zadržao neke od osobina prethodnika koje su nam se najviše dopale, kao što su Dual SIM podrška, 2 GB RAM-a i Micro SD card slot. Pokreće ga Android 5.1 Lollipop.
Kad govorimo o Dual SIM mogućnosti, treba reći da je Tesla 6.1 Dual Active telefon, što znači da obe kartice možete koristiti istovremeno.
IPS ekran je zaštićen Dragon Trail staklom, a za svaki slučaj je tu i fabrički zalepljena zaštitna folija. Kao što smo pomenuli, novi telefon iz serije 6 ima bolje kamere od prethodnika, pa se sada sa prednje strane nalazi kamera rezolucije 5 MP. Zadnja ima 13 MP. Sve u svemu, zanimljiv pametni telefon koji će lako naći put do kupaca.

Tesla Smartphone 6.1 je već u prodaji u Srbiji po ceni od 24.990 dinara. Detaljan opis i spisak prodajnih mesta možete naći OVDE.

Tesla Smartphone 6.1 mobilni telefon

Tesla Smartphone 6.1 belii sivi

Comments (2)

the boss

  Attachments
 

the boss

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location