Lenovo je danas u Beogradu predstavio četiri nova uređaja koja će uskoro stići na naše tržište. Reč je o raznovrsnoj ponudi, počev od ThinkPad X1 Carbon, najlakšeg 14" ultrabooka, preko fleksibilnih ThinkPad Yoga i Yoga 2 Pro, do multimedijalnog Lenovo Y5070, koga odlikuje ekran fantastične rezolucije 3840x2160 piksela.

Lenovo Beograd
Prisutne novinare je sa novitetima upoznao Đorđe Jovanović, HSB menadžer kompanije Lenovo u Srbiji. Pored novih proizvoda, prisutni novinari su imali priliku da se upoznaju i sa osnovnim elementima joge, o čemu svedoči i priložena slika.

Lenovo Beograd
Pored toga što je najlakši 14" ultrabook, ThinkPad X1 Carbon se odlikuje i brzim punjenjem baterije (do 80% za manje od sat vremena), kao i autonomijom do 9 sati.
ThinkPad Yoga je proizvod o kome smo već pisali. Pored toga što može sve što i obična Yoga (a to je pretvaranje u tablet rotacijom ekrana za 360 stepeni), odlikuje se i posebnom tastaturom koja se po potrebi spušta ili podiže.
Yoga 2 Pro je hibridni laptop/tablet sa ekranom dijagonale 13,3" i rezolucije 3200x1800 piksela.
Y5070 je laptop kome ekran ima standardnu dijagonalu 15,6" i opciono nudi veliku rezoluciju (3840x2160). Ljubitelje filmske umetnosti će obradovati prisustvo JBL zvučnika. Dostupan je u crnoj, crvenoj i beloj boji.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location