Do nedavno je cena laptopova male dijagonale bila obrnuto proporcionalna veličini, što i ne čudi s obzirom na činjenicu da je njihova izrada bila komplikovanija, a ugrađene komponente uglavnom skuplje od klasičnih. Svima koji žele mali a jeftini laptop, skrećemo pažnju na MSI VR330. Ovaj model spada u Value seriju ali će ipak zadovoljiti potrebe prosečnog korisnika. Dijagonala mu je 13,3 inča, težina 2,1 kg, a cena oko 530 evra.
Kompletna specifikacija: VR330, Sempron S1 3500+ na 1,8 GHz, memorija 1GB, hard disk 80 GB, 13,3" Glare WXGA, DVD-RW, GF6100, Wlan, crn, težina 2,1 kg. Možete ga naći u maloprodajnoj i dilerskoj mreži PIN Computersa.

Comments (4)

  1. vlada

ovo mi je treci lap top marke MSI i mogu reci da se najbolje pokazao do sad sto se tice drugih modela,zato nemojte da se dvoumite kad kupje ovaj model...........

  Attachments
 
  1. jovana

malo ste se zajeb... nije cena 530 evra cena je niza obicnog lap topa je 530 tu negde ..strasno koji moron...i.. :confused: :idea: :idea:

  Attachments
 
  1. Panta

Postovana,
Kada komentarisete vesti treba uzeti u obzir i kada su objavljenje. Kao sto se jasno vidi, ovo je vest iz oktobra 2007. godine, a tada su cene bile bas kao sto tu pise.

  Attachments
 
  1. ognjen

voleo bih da mi neko proda lap top za 10 000 hiljada ako moze sve cemo se dogovoriti evo vam broj 60-46-6-22 [color=blue][/color][size=x-small][/size][img][/img]

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location