ASUS je na upravo završenom sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu predstavio još jedan u nizu originalnih i zanimljivih proizvoda. U pitanju je ASUS Transformer Book Duet, hibridni uređaj koji ima dva operativna sistema - Windows 8.1 i Android. Najlepše u celoj priči je što prebacivanje sa jednog na drugi sistem traje samo četiri sekunde. ASUS ovaj uređaj reklamira kao 4-u-1 jer može da radi kao Windows laptop, kao Windows tablet, kao Android laptop i kao Android tablet. Prebacivanje se vrši jednostavnim pritiskom na odgovarajući taster. Postojaće više konfiguracija, a cena za najpristupačniji će biti oko 600 EUR.

ASUS Transformer Book Duet
Što se tiče osnovnih hardverskih karakteristika, ekran je dijagonale 13,3", a biće dostupan sa HD ili FHD rezolucijom. Procesori će biti od Core i3 do Core i7, a pored SSD-a u tabletu postojaće i HDD u docku.

ASUS Transformer Book Duet
S obzirom da mnogi odavno priželjkuju uređaj koji će objediniti prednosti i Windowsa i Androida, čini se da će ASUS Transformer Book Duet biti pun pogodak, tim pre što mu cena nije "svemirska".

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location