Toshiba

TEST TOSHIBA NB200 NETBOOKA

Toshiba NB200 netbookTokom testiranja prvog Toshiba netbooka, NB100, utvrdili smo da je reč o solidnom, ali ne preterano atraktivnom modelu, koji se na tržištu pojavio sa zakašnjenjem u odnosu na konkurenciju, ne donoseći ništa novo. U Toshibi nisu sedeli skrštenih ruku, novi model je predstavljen javnosti pa smo odlučili da proverimo šta nam donosi Toshiba NB200 netbook.

Opširnije...

TEST TOSHIBA PORTEGE R600 LAPTOPA

Toshiba Portege R600Oduševljavaju vas netbook računari jer su mali i lagani, pa ih možete nositi svuda bez problema? Smeta vam što imaju relativno spor procesor i nemaju optički uređaj? Šta kažete za laptop koji ima ekran dijagonale 12,1 inč, Core 2 Duo procesor i DVD rezač, a teži samo 1,1 kg? Takav laptop postoji, a ime mu je Toshiba Portege R600. Ovo malo remek delo impresionira onog trenutka kad ga uzmete u ruku. Toshiba tvrdi da je u pitanju najlakši potpuno funkcionalni laptop na svetu, a R600 krije iznenađenja na kojima bi mu pozavideli i mnogo veći laptopovi. Ključne reči su Transflective ekran i GPS. Da, dobro ste pročitali - GPS.

Opširnije...

TEST TOSHIBA TECRA R10 LAPTOPA

Toshiba Tecra R10 laptop

Dobar poslovni laptop treba da bude kvalitetne izrade, lagan, pouzdan, brz i sa velikom autonomijom. Toshiba je model Tecra R10 namenila poslovnim ljudima koji dosta putuju, a u nastavku teksta ćemo vam pokazati koliko se karakteristike ovog laptopa poklapaju sa željama i potrebama poslovnih korisnika.

Opširnije...

TEST TOSHIBA NB100 NETBOOKA

Toshiba NB100 netbook laptopManevarski prostor u netbook areni je vrlo mali. Stroga pravila koja uglavnom diktira Intel ne dozvoljavaju proizvođačima da naprave modele koji po performansama odskaču od konkurencije. Zato je vrlo bitno što pre zauzeti dobre pozicije, a Toshiba se prilično kasno uključila. Ima li mesta na tržištu za još jedan mali laptop i kakve šanse za uspeh ima Toshiba NB100 netbook?

Opširnije...

TEST TOSHIBA QOSMIO F50 LAPTOPA

Toshiba Qosmio F50 laptopOvaj mesec je u znaku laptopova namenjenih igračima. Ako ste posle dva nedavno testirana MSI gaming modela pomislili da kod nas nema ništa brže, razmislite ponovo. Predstavljamo vam Toshibin adut - Qosmio F50 laptop, sa Nvidia GeForce 9700M GTS grafičkom kartom. Borba za vrh je zanimljivija nego ikad, a naš test će pokazati da frejmovi nisu jedino što se broji prilikom ocenjivanja.

Opširnije...