Toshiba

TEST TOSHIBA SATELLITE P50 LAPTOPA

Toshiba Satellite P50U poslednje vreme viđamo sve više moćnih multimedijalnih mašina koje u malom kućištu nude desktop performanse po ne tako visokoj ceni. Jedan od takvih modela je Toshiba Satellite P50-B-10V. Ona se uklapa u uslove korisnika koji nisu baš sigurni za šta im sve treba računar, ili kod onih koji žele da svoj desktop zamene laptopom, ali da pritom ne izgube previše.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE L875

Toshiba Satellite L875Laptopovi velikih ekrana nisu česti gosti na našem sajtu. U vreme kada dominiraju veoma tanki i laki prenosni računari, pomalo se zaboravlja da i velika dijagonala ima svojih prednosti. Testirali smo model Toshiba Satellite L875 koji ima ekran dijagonale 17,3", moćan procesor i brzu grafičku kartu, pa se s pravom može reći da je u pitanju prava zamena za desktop računar.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE U840

Toshiba Satellite U840Jedan od prvih ultrabookova sa kojima smo se sreli bio je Toshiba Portege Z830. Sa nestvarno tankim, gotovo savitljivim ekranom, Toshiba je pokazala da su veoma ozbiljni po pitanju nadolazećeg talasa tankih računara. Nakon veoma uspešnog starta odlučeno je da se krene i na drugu stranu, a predstavnik ultrabook koncepta sa diskretnom grafikom zove se Toshiba Satellite U840.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE L755

Toshiba Satellite L755 laptopIako važe za skupe, Toshiba prenosnici s vremena na vreme umeju da iznenade interesantnim modelima pristupačne cene. Satellite porodica među svojim članovima broji dosta veoma različitih modela. Između ostalog tu su i takozvani “entry-level” modeli, ali i znatno hardverski jače multimedijalne mašine. Toshiba Satellite L755-1M0, koju smo testirali ovog puta, spada u zlatnu sredinu. Dizajnom ne odudara od znatno jačih i skupljih modela, dok je hardver taman odmeren tako da zadovolji široku grupu korisnika.

Opširnije...

TOSHIBA PORTEGE Z830

Toshiba Portege Z830Nedavno testirani ASUS ZENBOOK UX31 je dobio konkurenciju u obliku Toshiba Portege Z830 Ultrabooka. Očekivano, i Portege Z830 pleni svojom pojavom, a da li su izgled, Toshibino iskustvo i neka zanimljiva rešenja bili dovoljni da svrgnu ZENBOOK sa trona saznaćete u narednim redovima.

Opširnije...