Testovi

TOSHIBA SATELLITE L655

Toshiba Satellite L655 laptopU poslednjih nekoliko meseci, Toshibina Satellite C serija je stekla priličnu popularnost, pre svega zahvaljujući niskoj ceni. Kvalitet je bio srazmeran ceni, a onima koji traže nešto više Toshiba je namenila L seriju. Toshiba Satellite L655-1GF je novi izdanak Toshibine kuhinje koji se od skora može pronaći u većim tech prodavnicama u Srbiji, a evo šta sve nudi.

Opširnije...

DELL INSPIRON N5010

Dell Inspiron N5010 laptopGodinama su najveći proizvođači laptopova brze grafičke karte stavljali samo u paketu sa skupim procesorima. To je bilo logično jer su performanse u igrama zavisile podjednako od obe komponente. Danas to više nije toliko izraženo, pa se vrlo dobre grafičke karte mogu naći i u veoma pristupačnim laptopovima, kao što je Dell Inspiron N5010. Evo šta još nudi ovaj laptop.

Opširnije...

ACER ASPIRE TIMELINE X 5830T

Acer Aspire TimelineX 5830TProsečan laptop crpeći energiju iz baterije obično može da radi do 4-5 sati. Oni malo izdržljiviji mogu i do 8 sati, a Acer Aspire TimelineX 5830T, koji vam danas predstavljamo, može da radi daleko od utičnice čak i preko 12 sati. Iako se ovaj rezultat postiže uz izvesna ograničenja, reč je ipak o neverovatnom uspehu. Evo kako je Acer to postigao.

Opširnije...

ASUS A52

ASUS A52 laptopIako spada u seriju koja je namenjena manje zahtevnim kućnim korisnicima, ASUS A52JV nas je iznenadio svojim performansama, pre svega u video igrama. Zahvaljujući Nvidia GeForce GT540M grafičkoj karti, ovaj laptop ima performanse koje obično nude mnogo skuplji modeli. Uz sve to, izgled i kvalitet izrade su na zavidnom nivou, pa smo se odlučili na malo detaljnije testiranje.

Opširnije...

MSI WINDPAD 100W TABLET

MSI WindPad 100W tabletTablet uređaji sa Windows operativnim sistemom se nalaze u senci onih koje pokreće Android, pa je MSI WindPad 100W došao kao poručen da proverimo da li je ovo zapostavljanje opravdano ili ne. MSI WindPad 100W ima Intel Atom procesor i Windows 7 Home Premium operativni sistem, što ga čini prvim tabletom na našem testu sa dobro poznatom Wintel kombinacijom. Da li je ovo dobitna kombinacija ili ne, saznaćete u nastavku testa.

Opširnije...

HP PAVILION dv6

HP Pavilion dv6 laptopHmmm, opet HP Pavilion dv6? Zar on nije već odavno predstavljen? - zapitaće se možda redovni posetioci sajt. Tako je, ali ovaj HP Pavilion dv6 se toliko razlikuje od svog prethodnika, da nam nije jasno zašto ih HP naziva istim imenom. Naravno, mnogo bitnija od imena je činjenica da je reč o laptopu koji nudi mnogo toga, po prihvatljivoj ceni.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE C660

 Toshiba Satellite C660 laptopU Toshibi veruju u "tehnologiju, dizajn i kvalitet". Složićemo se, odlična receptura! Naučeni da ništa ne uzimamo zdravo za gotovo, želeli smo se uveriti da od zvezde vodilje nije ostala samo nalepnica na kućištu, naročito kada je reč o jeftinim modelima. Zato se na našem testu našla Toshiba Satellite C660. Bacamo se na posao.

Opširnije...