Testovi

LENOVO B570

Lenovo B570 laptopVeć neko vreme Lenovo radi na tome da svojim uglednim imenom i kvalitetnim modelima osvoji srca korisnika sa ne tako dubokim džepom. Prvi koraci na tom putu nisu bili previše uspešni, ali se u poslednje vreme situacija značajno popravila, o čemu govori i podatak da je Lenovo postao drugi po veličini proizvođač personalnih računara, prestigavši Dell. Ovog puta vam predstavljamo pristupačni model oznake Lenovo B570.

Opširnije...

TOSHIBA QOSMIO F750

Toshiba Qosmio F750 3D3D, 3D, 3D... Na sve strane se priča o 3D tehnologiji, pa je red da vam predstavimo i jedan laptop koji ima potpuno drugačije rešenje za prikaz 3D slike. Za razliku od laptopova koji za uživanje u 3D efektima zahtevaju nošenje specijalnih naočara, Toshiba Qosmio F750 nudi blagodeti 3D sveta samo pomoću svog specijalnog ekrana.

Opširnije...

ASUS TRANSFORMER TF101 I TF101G

ASUS Eee Pad Transformer Opis ASUS Eee Pad Transformer TF101 tableta ćemo započeti zanimljivim podatkom. Prema nekim istraživanjima, ASUS Transformer je najprodavaniji tablet sa Android 3 operativnim sistemom, pa verujemo da je već to dovoljno da vam zagolica maštu i da odvojite vreme za čitanje ostatka testa.

Opširnije...

DELL INSPIRON N7110

Dell Inspiron N7110 laptopPosle testa prilično popularnog modela N5110, odlučili smo da proverimo šta kupcima može da ponudi i veći Dell Inspiron N7110. Između N7110 i N5110 postoji nekoliko bitnih razlika. Prva je očigledna, N7110 ima veći ekran, dijagonale 17,3 inča. Druga razlika je u slabijem procesoru, ali postoje razlike i u samom konceptu izrade kućišta.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE P750

Toshiba Satellite P750Toshiba Satellite P750 je lep primer kako puke specifikacije mogu da prevare i navedu na pogrešan zaključak. Kada smo prvi put bacili pogled na specifikaciju i cenu, kroz glavu nam je prošlo - skupo. Sada, posle detaljnog testiranja za Toshibu Satellite P750-10E možemo reći da košta dosta, ali da je skupa... teško.

Opširnije...

ASUS K53SV

ASUS K53SVVerovatno će mnogi biti iznenađeni, ali ASUS je nedavno postao broj 1 u Srbiji, kada je prodaja prenosnih uređaja u pitanju. Najveći udeo u prodaji čini K52 serija, a da bi ostali na vodećoj poziciji u ASUS-u su se potrudili da isprave neke od uočenih nedostataka. Testirali smo jedan od najzanimljivijih modela iz nove K serije, ASUS K53SV.

Opširnije...

DELL INSPIRON N5110

Dell Inspiron N5110 SwitchGodinama su Dell prenosni računari bili na dobrom glasu kada je pouzdanost u pitanju, ali se dizajnom (osim XPS serije) nisu previše isticali. Stvar je počela da se popravlja modelima u raznim bojama, a sada je Dell otišao korak dalje i kreirao Switch dodatak za Inspiron seriju, koji će se pre svega dopasti mlađoj populaciji. Naravno, to ne znači da oni stariji treba da zaobiđu ove modele jer ima za svakoga po nešto, a zašto je Switch tako zanimljiv pokazaćemo na primeru Dell Inspiron N5110 prenosnog računara.

Opširnije...