MSI

TEST MSI EX620 LAPTOPA

MSI EX620 laptopSegment kućnih multimedijalnih laptopova postaje sve veći i značajniji, pa smo prosto zatrpani modelima koji su namenjeni najširoj populaciji. MSI EX620 je jedan od njih, a aduti kojima se diči ovaj laptop su ekran nesvakidašnjih dimenzija i proporcije (dijagonala je16 inča, a odnos stranica 16:9), i Blu-ray čitač za uživanje u vrhunskom kvalitetu slike i zvuka. Zvuči zanimljivo pa smo odlučili da EX620X detaljno istestiramo.

Opširnije...

TEST MSI EX400 LAPTOPA

MSI EX400 laptopMSI EX400X spada u seriju koju proizvođač definiše kao kućnu multimedijalnu, što znači da ovaj laptop može uspešno odgovoriti širokom spektru potreba korisnika. Zahvaljujući ekranu dijagonale 14,1 inč, ukupni gabariti i težina su mu primetno manji nego kod 15,4 inča modela koji dominiraju tržištem, što ga čini zgodnim i za nošenje. Spoj mobilnosti i multimedije u teoriji dobro zvuči. Da vidimo šta kaže praksa.

Opširnije...

TEST MSI GX720 I GT735 LAPTOPOVA

MSI GX720 i GT735Već mesecima je na našem tržištu važilo pravilo - Ako vam treba laptop za igranje, a nemate veliki budžet, pogledajte neki od MSI modela iz G serije. Dok je većina drugih proizvođača "gaming" laptopove smeštala u višu klasu, gde su pored performansi bile bitne i neke druge stvari, dotle je MSI sledio logiku koja je sasvim odgovarala filozofiji domaćih kupaca. U želji da pokrije što veći deo tržišta MSI je okrenuo list i ponudio modele koji definitivno pomeraju granice kvaliteta koje je bio postavio svojim prethodnim prenosnim računarima. Reč je o MSI GX720 i GT735 laptopovima.

Opširnije...

TEST MSI WIND U90 NETBOOKA

MSI Wind U90 netbook laptopKad biste ih gledali sklopljene, ne biste uočili nikakvu razliku između MSI Wind U100 i U90 netbookova. Ali, jedan pogled na ekran otkriva suštinsku razliku - Wind U90 ima ekran dijagonale 8,9 inča, što je za 1,1 inč manje od ranije predstavljenog modela. O tome da u unutrašnjosti kućišta nekih velikih razlika nema najbolje govori činjenica da u BIOS-u Winda U90 piše U100. Jednostavno, MSI-u se nije isplatilo praviti potpuno nov model, već su samo prilagodili postojeći i stavili manji ekran. Da bi napravili dovoljno veliku razliku u ceni između ova dva modela, odlučili su se na još neke izmene, kako softverske, tako i u konfiguraciji samog uređaja. 

Opširnije...

TEST MSI WIND LAPTOPA

MSI Wind U100Kategorija jeftinih malih laptopova je postala veoma popularna, pa je logično što većina velikih proizvođača želi svoj deo kolača. Asus je sve uhvatio nespremne, pa se na prvog pravog konkurenta njegovom Eee PC-ju čekalo prilično dugo. Već smo pominjali agilnost kompanije MSI, pa ne čudi što su i ovog puta bili najbrži. Njihov adut nosi naziv Wind, a model na našem testu ima oznaku U100. O MSI Windu se već dugo priča, a sudeći po našim utiscima imaće veliki uspeh na tržištu.

Opširnije...