IBM-Lenovo

LENOVO B570

Lenovo B570 laptopVeć neko vreme Lenovo radi na tome da svojim uglednim imenom i kvalitetnim modelima osvoji srca korisnika sa ne tako dubokim džepom. Prvi koraci na tom putu nisu bili previše uspešni, ali se u poslednje vreme situacija značajno popravila, o čemu govori i podatak da je Lenovo postao drugi po veličini proizvođač personalnih računara, prestigavši Dell. Ovog puta vam predstavljamo pristupačni model oznake Lenovo B570.

Opširnije...

LENOVO THINKPAD EDGE 13 LAPTOP

Lenovo ThinkPad Edge 13 laptopLenovo nastavlja sa predstavljanjem ThinkPad laptopova prilagođenih kupcima plićeg džepa. Niska cena nedavno testiranog X100e je izuzetak u okviru prestižne X serije i jedan model nije dovoljan da se pokriju zahtevi veće ciljne grupe. Tako je nastala Edge serija pod okriljem popularnog ThinkPad brenda. Zanimljivo je da Lenovo ThinkPad Edge 13 koji ovog puta predstavljamo ima AMD procesor, što je drugi zaredom ThinkPad na našem testu u kome kuca AMD srce. Pokazalo se da Edge i X100e imaju zajedničko mnogo više od proizvođača procesora.

Opširnije...

LENOVO THINKPAD X100e LAPTOP

Lenovo ThinkPad X100eKonačno se i to desilo. Jedan od poslednjih bastiona Intela popustio je pod naletima AMD-a i pred nama se našao prvi model iz čuvene ThinkPad serije laptopova sa AMD procesorom. Da li su Lenovo i AMD dorasli zadatku i da li je ThinkPad X100e dovoljno dobar da nosi ime koje je sinonim za kvalitet? Utisci su pomešani.

Opširnije...

TEST LENOVO IDEAPAD U350 LAPTOPA

Lenovo IdeaPad U350 lap topNa naše veliko zadovoljstvo, broj tankih, laganih i pristupačnih laptopova je sve veći, a ovog puta vam predstavljamo Lenovo IdeaPad U350. Veoma tanak, sa ekranom dijagonale 13,3 inča, težinom od samo 1,65 kg i cenom koja je manja od 450 evra, Lenovo U350 ima velike šanse da osvoji srca velikog broja kupaca.

Opširnije...

LENOVO IDEAPAD S10e NETBOOK

Lenovo IdeaPad S10eNetbook groznica ne prestaje, a novi modeli prosto zasipaju tržište. Ovog puta vam predstavljamo IdeaPad S10e netbook, koji dolazi iz pogona kompanije Lenovo. Iako je IdeaPad linija prenosnih računara zamišljena kao nešto avangardnija u odnosu na ThinkPad seriju, Lenovo se nije previše potrudio da potencijalne kupce S10e netbooka osvoji atraktivnim dizajnom. Njegov najveći adut je skriven. Lenovo IdeaPad S10e netbook u sebi ima i SSD i HDD.

Opširnije...