HP

HP PROBOOK 4545s

HP Probook 4545sDobro je poznato da HP ima odličnu saradnju sa AMD-om, pa obično među prvima izbacuje modele sa njihovim novim procesorima. Pored toga, HP je jedan od retkih koji na našem tržištu uspešno prodaje i laptopove iz srednje klase zasnovane na AMD platformi, a ne samo one najjeftinije. Ovog puta nam je na test stigao HP Probook 4545s, baziran na novoj generaciji Trinity APU-ova, A4-4300.

Opširnije...

HP PAVILION dv7

HP Pavilion dv7 laptopJoš od predstavljanja na našem tržištu, pre par godina, HP Pavilion laptopovi plene pažnju, što izgledom, što performansama. Da podsetimo, u pitanju je serija kućnih multimedijalnih prenosnih računar, popularna desktop replacement kategorija. Manjeg člana Pavilion porodice, dv6, smo predstavljali u par inkarnacija, a sada je vreme i za veći HP Pavilion dv7.

Opširnije...

HP PROBOOK 4530s

HP Probook 4530sIako je HP svoju Probook seriju namenio poslovnim ljudima, ona je u Srbiji stekla zavidnu popularnost i među kućnim korisnicima koji cene dobar kvalitet izrade. Pažnju nam je privukao model HP Probook 4530s koji objedinjuje dobre performanse, prihvatljivu cenu i veoma izdržljivo aluminijumsko kućište. Da li je i u realnom radu dobar kao "na papiru" saznaćete u sledećim redovima.

Opširnije...

HP PAVILION dv6

HP Pavilion dv6 laptopHmmm, opet HP Pavilion dv6? Zar on nije već odavno predstavljen? - zapitaće se možda redovni posetioci sajt. Tako je, ali ovaj HP Pavilion dv6 se toliko razlikuje od svog prethodnika, da nam nije jasno zašto ih HP naziva istim imenom. Naravno, mnogo bitnija od imena je činjenica da je reč o laptopu koji nudi mnogo toga, po prihvatljivoj ceni.

Opširnije...

HP G62 LAPTOP

HP G62 laptopHP je svakako jedan od najpopularnijih proizvođača laptopova kod nas, pa je logično da svaki njihov novi proizvod privlači veliku pažnju. Nekima se samo divimo jer nemamo para da ih priuštimo, dok drugi pažnju privlače pre svega cenom. Jedan od onih koji su dostupni najširem krugu kupaca je i HP G62, koji vam ovog puta predstavljamo.

Opširnije...