Dodatna oprema

PORT TORBE ZA LAPTOP

Port Osaka torba za laptopKompanija Port je relativno nova na našem tržištu i prvi put se srećemo sa njihovim torbama. Ovaj francuski proizvođač ima dobru reputaciju na zapadu, a svoje proizvode su izložili i na ovogodišnjem CeBIT-u. Na našem testu našle su se tri torbe namenjene različitim profilima laptopova ali i korisnika. U pitanju su modeli Osaka, Chicago BFE i Antalya Messenger.

Opširnije...

TEST FREECOM HARD DRIVE XL 1TB

Freecom eksterni Hard drive XLFreecom Hard Drive XL 1TB je eksterni hard namenjen svima koji žele izuzetno veliki skladišni prostor. Vizuelno je gotovo identičan svom prethodniku Hard Drive 500, a razlikuje se po dvostruko većem kapacitetu i postolju koje mu omogućava rad u vertikalnom položaju. Za razliku od modela Mobile Drive Classic 160 koji smo nedavno opisali, XL nije tako lako prenosiv, ali ima druge prednosti koje će se dopasti mnogima.

Opširnije...

TEST DVA NOTEBOOK KULERA

CoolerMaster Notepal InfinitySa povećanjem prodaje prenosnih računara i tržište odgovarajućih kulera postaje sve veće, pa se samim tih i sve više proizvođača uključuje u borbu za deo "kolača". Testirali smo CoolerMaster NotePal Infinite i Titan G4T Magic Pad. Iako imaju istu namenu, prilično se razlikuju po mnogo čemu.

Opširnije...

TEST FREECOM MOBILE DRIVE CLASSIC 160GB

Freecom Mobile Drive Classic 160 GB hard diskVeć smo u najavi ovog testa napomenuli da je kod laptopova čest problem mali kapacitet hard diska i da se ne mogu lako primeniti rešenja koja se koriste kod desktop računara (ubacivanje dodatnog diska na primer). Jedno od efikasnijih rešenje je korišćenje eksternog hard diska, pa smo odlučili da testiramo jedan od zanimljivijih modela na našem tržištu – FREECOM Mobile Drive Classic 160 GB.

Opširnije...

Test Cooler Master Xcraft 360

Cooler Master X craft 360

Kada smo prvi put došli u dodir sa XCraft serijom, bilo je jasno da će se CoolerMaster dugo zadržati na ovim proizvodima. Elegantan i privlačan dizajn, uz veliki kvalitet završne obrade, učinio je da ovi proizvodi predstavljaju vrhunski izbor. Sada nam je na test stigao novi model, koji za razliku od prošlog nalazi odličan balans između elegantnog i klasičnog "hi-tech" dizajna.

Opširnije...