Dodatna oprema

CHOIIX TORBA-HLADNJAK ZA LAPTOP

Choiix torba kulerU vestima smo već pominjali proizvode pod imenom Choiix, a sada smo konačno u prilici da testiramo neke od njih. Da podsetimo, Choiix je specijalizovan za proizvodnju dodatne opreme za prenosne računare. Prvi proizvod koji predstavljamo je neobična kombinacija torbe i laptop kulera pod imenom Choiix Ergonomic Metal Sleeve C-MB03.

Opširnije...

LOGITECH V550 NANO LASERSKI MIŠ

Logitech V550 NanoU mnoštvu zanimljivih proizvoda kompanije Logitech, našu pažnju je posebno privukao nedavno predstavljeni Logitech V550 Nano bežični laserski miš za laptopove. Pored atributa uobičajenih za ovu kategoriju miševa, V550 Nano poseduje par neobičnih osobina koje će olakšati život vlasnicima prenosnih računara.

Opširnije...

COOLER MASTER NOTEPAL X1

Cooler Master NotePal X1Kada se nađete u prodavnici sa velikim izborom NotePal uređaja, velika je šansa da će se vaš pogled zaustaviti baš na modelu X1. Iako je cela NotePal serija lepo dizajnirana, ovaj se model izdvaja atraktivnošću.
Kao što mu i ime asocira, Cooler Master NotePal X1 ima oblik stilizovanog slova X. Ovakav oblik i crna boja mu daju pomalo mističnu notu. Gornja površina je napravljena od metalne mrežice, što obezbeđuje određeni nivo hlađenja čak i kada ventilator ne radi. Predviđen je za hlađenje laptopova dijagonale ekrana 12-15,4 inča.

Opširnije...

COOLER MASTER X CRAFT 350 LITE

Cooler Master X craft 350 liteTaman kada hard diskovi "narastu" na kapacitet o kome smo maštali, pojavi se nova generacija softvera, novi format video zapisa (HD video) i razne druge stvari koje "pojedu" taj kapacitet i diskovi opet postanu "tesni". Tako se opet vraćamo oprobanom rešenju - eksternim hard diskovima. Jedno od fleksibilnijih rešenja je kupovina kućišta u koje po potrebi stavljamo disk željenog kapaciteta. Tu počinje priča o proizvodu pod imenom Cooler Master X Craft 350 Lite.

Opširnije...

PRESTIGIO POWER BANK 501 EKSTERNA BATERIJA

Prestigio Power Bank 501Zamislite da umesto punjača za laptop, kameru i PDA na put nosite samo jedan uređaj. Ako vam se dopada ova vizija, onda je Prestigio Power Bank 501 kao stvoren za vas. Uprošćeno rečeno, reč je o eksternoj bateriji koja se može koristiti za napajanje različitih potrošača, ali je prevashodno namenjena laptopovima.

Opširnije...