Dodatna oprema

CHOIIX THE CHAIR LAPTOP POSTOLJE

Choiix The ChairChoiix The Chair smo najavili pre par meseci, a sada smo bili u prilici i da se poigramo sa test primerkom. Kao što i ime sugeriše, ovo postolje za laptop najviše podseća na sedišta u starijim autobusima. Osnovna ploča je napravljena od drveta, a još jedna zanimljivost je što se ovaj proizvod dobija u delovima koje treba sklopiti.

Opširnije...

BELKIN POWER INVERTER FSC412 EB140W

Belkin Power Inverter FSC412 EB140WPitanje autonomije laptopa je od vitalne važnosti za sve koji često putuju. Jedno od češćih rešenja je kupovina dodatne baterije. Međutim, ukoliko putujete kolima, Belkin nudi sjajno rešenje u vidu Power Inverter FSC412 EB140W uređaja. Ovaj auto pretvarač konvertuje struju napona 12 V dobijenu iz upaljača kola u standardnih 220 V, pa osim laptopa možete priključiti i sve druge uređaje čija snaga ne prelazi 140 W. Ispunjenje sna za sve drumske putnike.

Opširnije...

LOGITECH COMFORT LAPDESK

Logitech Comfort LapdeskPrirodna „radna mesta“ Logitech Comfort Lapdeska su dnevna i spavaća soba, odnosno sva ona mesta gde nemate radni sto. Prva od dve osnovne namene mu je da zaštiti korisnika od neprijatnog i štetnog uticaja toplote koju oslobađa laptop. Ako slučajno niste upoznati, istraživanja su pokazala da toplota koju zrače laptopovi može usled dugotrajnog dejstva imati štetan uticaj na plodnost muškaraca. Naravno, ovo važi samo u slučaju da laptop držite u krilu. Druga bitna namena Lapdeska je da omogući veću udobnost pri radu, što se postiže prirodnijim položajem tela i povećanjem stabilnosti laptopa.

Opširnije...

CHOIIX LAPTOP KULER

Choiix laptop kulerGotovo svi prethodno opisani kuleri za laptopove su se odlikovali robusnom izradom, sa naglaskom na intenzivno hlađenje. Choiix C-HL01-WS Air-Through je koncipiran nešto drugačije. Pre svega, ovo je najelegantniji kuler sa kojim smo se do sada susreli, a dizajnom asocira na Apple MacBook laptopove, kojima je prevashodno i namenjen. Naravno, savršeno će se uklapati i sa drugim malim i laganim laptopovima, dijagonale ekrana do 14 inča.

Opširnije...

LOGITECH KINETIK BACKPACK RANAC ZA LAPTOP

Logitech Kinetik backpack ranac za laptopIako je već izvesno vreme u prodaji, čini se da Logitech Kinetik Backpack ranac za laptopove nije dobio dovoljno medijske pažnje, koju svakako zaslužuje. Da bi to ispravili, odlučili smo da vam predstavimo ovaj neobični ranac.
Već na prvi pogled je jasno da Logitech Kinetik Backpack 15,4 odstupa od standardne forme koje se drže drugi ranci za laptopove. Najjednostavnije rečeno, Kinetik podseća na kornjačin oklop. Sa prednje i dela bočnih strana ima krutu konstrukciju nalik onoj kod modernih putnih kofera i torbi.

Opširnije...