Dodatna oprema

COOLER MASTER NOTEPAL Ax

Cooler Master NotePal AxCooler Master Notepal Ax je još jedan u nizu zanimljivih i kvalitetnih laptop kulera, a odlikuje ga jednostavan, moderan i privlačan dizajn. Središnjim delom dominira crna metalna mrežica, dok je ostatak od tamno sive plastike. Svi spojevi su dobro uklopljeni, a ivice fino obrađene, pa je očigledno da se Cooler Master nije igrao sa svojim ugledom. Detalj koji izdvaja Ax od modela koje smo ranije testirali je veliki ventilator, prečnika čak 140 mm.

Opširnije...

CHOIIX AIR THROUGH STASH

CHOIIX AIR THROUGH STASHMaštovitost proizvođača hardvera ne prestaje da nas iznenađuje, a do juče nezamislive kombinacije postaju realnost. Choiix Air Through Stash je u osnovi laptop kuler, ali ga slot za hard disk izdvaja od konkurencije. Možda vam hard disk u kuleru zvuči kao neprirodan spoj, ali ako uzmemo u obzir da je mali kapacitet česta mana diskova u prenosnim računarima, onda sve ovo ima mnogo više smisla.

Opširnije...

COOLER MASTER NOTEPAL U1 I NOTEPAL U2

Notepal U1Velika ponuda kvalitetnih laptop kulera obezbedila je Cooler Masteru vodeću poziciju na tržištu, ali ih to nije uspavalo, pa novi modeli stalno pristižu. Ovog puta vam predstavljamo dva modela - Cooler Master Notepal U1 i Notepal U2. Identičnog su dizajna, a razlikuju se samo po veličini. Iako jednostavan, ovaj dizajn krije dodatnu funkcionalnost.

Opširnije...

COOLER MASTER SNA 95 UNIVERZALNI PUNJAČ ZA LAPTOP

Cooler Master SNA 95 univerzalni punjac za laptopBilo da ste kupili polovan laptop bez punjača, oštetili ili izgubili svoj originalni, možete se naći u neprijatnoj situaciji da vam laptop postane neupotrebljiv. Šta činiti ako originalnog punjača više nema u prodaji ili se na isporuku čeka nekoliko nedelja? Rešenje je jednostavno - potražite univerzalni punjač za laptop. Upravo takav uređaj predstavljamo danas, a oznaka mu je Cooler Master SNA 95.

Opširnije...

CHOIIX TRAVELPAD - TRI U JEDNOM

Choiix TravelPadProsto je neverovatno kako jedan proizvod ovako jednostavnog izgleda može da objedini čak tri funkcije. A Choiix tvrdi da je C-MQ01 TravelPad upravo to - tri u jednom. Choiix TravelPad se može koristiti kao podloga za miša, zaštita za ekran, ali i kao krpica za brisanje prašine i otisaka prstiju. Proizvodi se u različitim veličinama i bojama, a model sa kojim smo se mi poigrali (C-MQ01-SS) je najpraktičnije koristiti uz netbookove dijagonale ekrana od 7 do 10 inča.

Opširnije...