Asus

ASUS G60J LAPTOP

Asus G60J laptopModroplava karoserija se presijava na suncu dok Asus G60J polako iz tame izlazi na test stazu. Svetleći "Republic of Gamers" logo jasno označava kome je G60J namenjen. Pokreće ga jedan od trenutno najmoćnijih motora - četvorojezgarni Core i7-820QM, a po bogatstvu dodatne opreme je bez premca. Dovoljno je pomenuti samo deo tog bogatstva - GeForce GTX 260M, 4 GB DDR3-1066, 2x500 GB... Jasno je da je Asus G60J sportska mašina koja ostavlja bez daha, a na stazi sa lakoćom beži daleko ispred konkurenata.

Opširnije...

TEST ASUS UL30A LAPTOPA

Asus UL30A laptopOvlaš bačen pogled na specifikaciju sugeriše kako je Asus UL30A još jedan u nizu pristupačnih malih laptopova zasnovanih na Intelovom CULV procesoru. Malo pažljivije proučavanja spiska komponenti otkriva da nije baš sve tako uobičajeno, a već nakon nekoliko sekundi rada uočava se da UL30A odskače od konkurencije po nekoliko vrlo bitnih parametara. Uostalom, i sama oznaka UL, koja potiče od reči "UnLimited", zvuči obećavajuće.

Opširnije...

TEST ASUS EEE 1005PE PINE TRAIL NETBOOKA

ASUS EEE 1005PENedostatak prave konkurencije uslovio je da se Atom platforma u svom izvornom obliku na tržištu zadrži prilično dugo, iako je mesta za poboljšanje bilo. Pine Trail, kako glasi kodno ime nove Atom platforme je konačno pred nama. S obzirom da je Asus tvorac netbook kategorije računara, ne čudi što je čast da povede novi talas pripala Asus Eee 1005PE netbooku, koji će nam pomoći da utvrdimo kakva poboljšanja donosi Pine Trail i da li je vredelo čekati.

Opširnije...

TEST ASUS M60J LAPTOPA

Asus M60J laptopZa Asus M60J će neko reći da je lep, neko da nije, ali svi će se složiti da je upečatljiv. Povećih gabarita i sa veoma zanimljivom završnom obradom, ovaj laptop ima vanserijske mogućnosti i donosi pregršt novina kada je svet prenosnih računara u pitanju. Najzanimljiviji novitet je svakako mobilna verzija četvorojezgarnog Intelovog Core i7 procesora, praćena odgovarajućim PM55 čipsetom. U kompletu sa dobrom grafičkom i odličnim zvučnicima, Asus M60J predstavlja hardverski jedan od najmoćnijih laptopova na našem tržištu trenutno.

Opširnije...

TEST ASUS EEE PC 1008HA SEASHELL NETBOOKA

Asus Eee PC 1008HA SeashellLeto i more su iza nas, ali postoji način da deo dobrih vibracija koje nosi ovo godišnje doba bude uvek uz vas. Asus Eee PC 1008HA Seashell je netbook čiji je dizajn inspirisan morskim školjkama, pa iako ne možete čuti šum talasa kad ga naslonite uz uvo, ipak ima par detalja koji će vas zaintrigirati. Udahnite duboko i zaronite u naš test.

Opširnije...