Acer

TEST ACER ASPIRE 6920G GEMSTONE BLUE LAPTOPA

Acer Aspire 6920GNedavno najavljeni novi modeli Acer Aspire prenosnih računara sa Gemstone Blue dizajnom su već na našem tržištu. Prvi iz serije koji se našao na našem testu je Aspire 6920G. Atraktivan dizajn, dobre performanse i par do sada neviđenih idejnih rešenja, učinili su da ovaj laptop podigne mnogo prašine na tržištu. Po onome što smo mi videli, medijska pažnja koja mu je posvećena je sasvim zaslužena.

Opširnije...

TEST ACER ASPIRE 5920G PENRYN

Acer Aspire 5920g lap topAko vam se laptop sa slike i njegova oznaka učine poznatim, ne brinite, to samo znači da imate dobro pamćenje. Laptop pod imenom Acer Aspire 5920G smo testirali pre nekoliko meseci, a postoji par razloga za ponovno druženje.
Prvi razlog su zanimljive izmene u konfiguraciji, a drugi naša želja da jedan i dalje veoma popularan model uporedimo sa konkurencijom koja se u međuvremenu pojavila.

Opširnije...

TEST ACER TRAVELMATE 6592G LAPTOPA

Acer TravelMate 6592GOvog puta na test smo uzeli model iz druge popularne Acer serije - TravelMate. Za razliku od Aspire prenosnih računara, TravelMate modeli su namenjeni pre svega poslovnim korisnicima, a razlike se uočavaju već na prvi pogled. Acer TravelMate 6592G-302G16Mn, kako glasi puno ime laptopa koji smo testirali, ima neuporedivo konvencionalniji dizajn od Aspire Gemstone serije, prilagođen poslovnim korisnicima. Reč je o izuzetnom laptopu koji je osvojio naše simpatije.

Opširnije...

TEST ACER ASPIRE 7520G LAPTOPA

Acer Aspire 7520G notebookKao i druge modele iz nove Aspire serije i Acer Aspire sa oznakom 7520G odlikuje novi Gemstone dizajn, koga karakteriše nežna forma i sofisticirana završna obrada. Kreirani da bi ispunili potrebe kućnih korisnika sa visokim multimedijalnim prohtevima, Acer je ove modele opremio ozbiljnijim grafičkim akceleratorima koji pogone 17-inčne CrystalBrite widescreen TFT ekrane. Rešili smo da isprobamo jedan od reprezentativnijih modela iz ove Aspire serije i na test uzeli 7520G-502G32Mi.

Opširnije...

TEST ACER TRAVELMATE 5320 LAPTOPA

Acer TravelMate 5320 laptop

Laptop koji smo ovog puta testirali, proizvođač (u ovom slučaju Acer), svrstava u SOHO (Small Office Home Office) kategoriju. Tačan naziv modela je Travelmate 5320-050508Mi, a sada da vidimo da li ovaj laptop zaslužuje da ga se tretira kao jedan poslovni laptop.

Opširnije...