Acer

ACER ASPIRE 4752G

Acer Aspire 4752G Purple laptopSmešteni između veoma popularnih kategorija laptopova sa ekranima od 13,3 i 15,6 inča, modeli koju su imali ekran dijagonale 14 inča nisu uspeli da se izbore za veliki tržini udeo. Ova dijagonala je uglavnom bila rezervisana za poslovne, prilično skupe modele. Napredak u razvoju, pre svega, okvira ekrana, omogućio je da laptopovi sa ekranom dijagonale 14 inča budu istih (ili gotovo istih) dimenzija kao i modeli sa ekranom od 13,3", pa je i popularnost ove "zapostavljene" klase porasla. Jedan od zanimljivijih i cenovno pristupačnijih modela sa ekranom od 14 inča je Acer Aspire 4752G.

Opširnije...

ACER ASPIRE TIMELINE X 5830T

Acer Aspire TimelineX 5830TProsečan laptop crpeći energiju iz baterije obično može da radi do 4-5 sati. Oni malo izdržljiviji mogu i do 8 sati, a Acer Aspire TimelineX 5830T, koji vam danas predstavljamo, može da radi daleko od utičnice čak i preko 12 sati. Iako se ovaj rezultat postiže uz izvesna ograničenja, reč je ipak o neverovatnom uspehu. Evo kako je Acer to postigao.

Opširnije...

ACER eMACHINES E642G

Acer eMachines E642GU početku je sve izgledalo kao greška u cenovniku. Laptop sa ATI Radeon HD5650 grafičkom kartom koji košta 430 evra? Nemoguće. Odlučili smo da proverimo i to ne samo cenu nego i performanse. Tako se na našem testu našao Acer eMachines E642G, laptop koji nudi dobre performanse za malo para.

Opširnije...

TEST ACER EXTENSA 5635G LAPTOPA

Acer Extensa 5635GPozicionirana na pola puta između poslovne TravelMate i Aspire serije koja je namenjena kućnim korisnicima, Acer Extensa serija laptopova kod nas nikad nije doživela veliki uspeh. O razlozima malog tržišnog udela bi se moglo dugo raspravljati, ali jedno je sigurno - to nije bilo zbog nekvaliteta. Da li se Extensa danas može meriti sa modelima od pre godinu dana pokušali smo da odgonetnemo testirajući Acer Extensa 5635G laptop.

Opširnije...

TEST ACER ASPIRE 7738G LAPTOPA

Acer Aspire 7738GNetbookovi su mali i slatki, ali vama treba nešto VEĆE i moćnije? Nema problema, predstavljamo vam Acer Aspire 7738G, laptop odličnih multimedijalnih mogućnosti koji će lako zameniti vaš desktop računar. Velika dijagonala ekrana, snažan procesor, veoma brza grafička karta i natprosečno kvalitetni zvučnici su glavne odlike ovog laptopa. Kada na sve to dodamo i korektnu cenu, dobija se veoma zanimljiva kombinacija.

Opširnije...