Ove nedelje iz ponude izdvajamo ASUS K52JC-EX347, uz koji BC Group poklanja Wireless ruter, torbu i miša. Wireless ruter je veoma koristan ako već imate desktop računar jer ih tako možete veoma lako i efikasno umrežiti, bez dodatnih ulaganja. Naravno, i sam laptop zaslužuje preporuke. Pored IceCool tehnologije koja omogućava da laptop ostane hladan i posle dužeg intenzivnog rada, posebno treba pomenuti da ASUS K52JC ima dve grafičke karte - Intel GMA HD i NVIDIA GeForce 310M, koje povezuje NVIDIA Optimus tehnologija. Ova tehnologija omogućava i veliku autonomiju i dobre 3D performanse, u zavisnosti od toga šta vam je potrebno u određenom trenutku.
Tu su još i sasvim solidan procesor sa dva jezgra i Altec Lansing zvučnici. Zahvaljujući svemu navedenom, ASUS K52JC-EX347 predstavlja odličan izbor ukoliko vam treba laptop za najširu primenu, počev od posla, preko multimedijalne zabave, pa do povremenog, ne preterano zahtevnog igranja.

Cena ASUS K52JC-EX347 laptopa je niža od 41.000 dinara, a s obzirom da je u pitanju akcijski popust, tačnu cenu i raspoloživost možete proveriti na njihovom sajtu - BC GROUP.

SPECIFIKACIJA - ASUS K52JC-EX347

ProcesorIntel Pentium Dual Core P6100 na 2 GHz
ČipsetIntel HM55
Memorija3 GB DDR3
HDD (GB)320
Optički uređajDVD+-RW
Grafički adapterIntel GMA HD i NVIDIA GeForce 310M sa 1 GB memorije
Ekran (“)15,6 (1366x768)
Konektori3xUSB, VGA, HDMI, Wireless 802.11b/g/N, čitač kartica
Operativni sistemNema
Cena i kontakt BC GROUP

Asus K52

Cena je važeća na dan: 10.03.2011. 

Comments (5)

  1. Dejan

Da li ovaj laptop ima touch screen?

  Attachments
 
  1. Panta

Mislite na touchpad ili touch screen? Touch screen nema, kao sto ga nema nijedan klasican laptop. Takav ekran imaju samo retki laptopovi koji su u stvari hibridi laptopa i tableta.

  Attachments
 
  1. Dejan

Sta znaci touchpad?
Posto bih da instaliram windows 8, zanima me jel bih mogao na ekranu da radim?

  Attachments
 
  1. Dejan

Moj drug je pre mesec dana kupio asus laptop i vec imao instaliran windows 8 i sve je po ekranu radio(ja licno radio)..kako to?

  Attachments
 
  1. Panta

Pitajte druga koja je tacno oznaka laptopa. Ne znam na sta mislite sa "vec je imao instaliran Windows 8", ali Windows 8 jos nije u prodaji, pa je nemoguce da je vas drug kupio laptop sa njim. Mozda je on sam instalirao developer verziju Windowsa...

Pitajte druga koja je tacno oznaka laptopa. Ne znam na sta mislite sa "vec je imao instaliran Windows 8", ali Windows 8 jos nije u prodaji, pa je nemoguce da je vas drug kupio laptop sa njim. Mozda je on sam instalirao developer verziju Windowsa 8. Kao sto sam rekao, postoje [url=http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_T101MT/]OVAKVI uredjaji, ali to nisu klasicni laptopovi.

Read More
  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location