ASUS A52JR-SX268 spada u laptopove koje ćete možda u prvom trenutku i prevideti jer nema ničeg bombastičnog u specifikaciji. Međutim, ako pogledate malo bolje, videćete da je reč o veoma dobro izbalansiranom laptopu koji uz to ima i odličnu cenu, naročito sada kada je na akcijskom popustu u BC Groupu. Performanse su veoma dobre zahvaljujući Intel Dual Core procesoru i DirectX 11 grafičkoj karti. Ne samo što je cena za ovaj model sasvim prihvatljivih 38.000 dinara, već na poklon dobijate još 2 GB memorije (ukupno 4 GB), optičkog miša i originalnu ASUS torbu. Za te pare odlična kupovina.

Kako je u pitanju akcijski popust tačnu cenu i raspoloživost možete proveriti na sajtu - BC GROUP.

SPECIFIKACIJA - ASUS A52JR-SX268

ProcesorIntel Pentium P6200 na 2,13 GHz
ČipsetIntel HM55
Memorija4 GB DDR3
HDD (GB)320
Optički uređajDVD+-RW
Grafički adapterATI Radeon HD5470 sa 1 GB memorije
Ekran (“)15,6 (1366x768)
Konektori3xUSB, VGA, HDMI, Bluetooth, Wireless 802.11b/g/N, čitač kartica
Operativni sistemNema
Cena i kontakt BC GROUP

ASUS A52JR

Cena je važeća na dan: 13.07.2011. 

Comments (9)

  1. stefan

imam ovaj model nepunih mesec dana i primetio sam da ventilator vrti na 2200rpm (mereno SPEEDFAN-om) da li je to normalno posto temperatura CPU ide do 50C,ponekad i do 55 ali se to retko desava? malo se cuje taj ventilator kad vrti,posto kad sam...

imam ovaj model nepunih mesec dana i primetio sam da ventilator vrti na 2200rpm (mereno SPEEDFAN-om) da li je to normalno posto temperatura CPU ide do 50C,ponekad i do 55 ali se to retko desava? malo se cuje taj ventilator kad vrti,posto kad sam ga uzeo nije se cuo uopste i da li on treba da vrti non-stop ili samo kad je potrebno?

Read More
  Attachments
 
  1. Panta

Ta temperatura je sasvim prihvatljiva, a ventilator treba da radi samo kad temperatura procesora poraste, sto se u ovim vrelim danima verovatno cesto desava.

  Attachments
 
  1. stefan

ali kod mene non-stop vrti i kad temperatura nije velika tj. do 50C,ponekad i izbacuje hladan vazduh sto znaci da on tada ne treba da radi.

  Attachments
 
  1. Panta

Da li vrti non-stop ili cesto? Velika je razlika. Ventilator vrti i kad temperatura predje 40-ak stepeni, ne mora uvek da ceka da se popne na 50.

  Attachments
 
  1. Stefan

cim ga upalim on se odmah ukljuci,to se desava od kada sam na njega igrao nfs pro street a igrao sam ga nepunih 10min.

  Attachments
 
  1. stefan

sta mislite da li bi flesovanje BIOS-a popravilo ovaj problem?

  Attachments
 
  1. Panta

Vecina laptopova odmah nakon ukljucenja zavrti ventilator i to gotovo maksimalnom brzinom, a onda uspori ili iskljuci po potrebi. Update BIOS-a na najnoviju verziju je gotovo uvek dobrodosao korak. Ako vam se i nakon toga ucini da laptop ne radi...

Vecina laptopova odmah nakon ukljucenja zavrti ventilator i to gotovo maksimalnom brzinom, a onda uspori ili iskljuci po potrebi. Update BIOS-a na najnoviju verziju je gotovo uvek dobrodosao korak. Ako vam se i nakon toga ucini da laptop ne radi kako treba mozete se obratiti ASUS servisnom call centru, pa se posavetovati sa njima.

Read More
  Attachments
 
  1. Stefan

na vasim testovima do koje temperature je isao?

  Attachments
 
  1. Panta

Nazalost, ne secam se vise tog podatka.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location