|
|
bigbug
Newbie

|
 |
« Reply #1 on: June 06, 2007, 11:07:30 PM » |
|
Sve je OK samo bi moglo biti malo vise ilustracija u testovima, MACRO shot-ovi iz vise uglova.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panta
|
 |
« Reply #2 on: June 08, 2007, 10:14:53 AM » |
|
Slika ce definitivno biti vise. Kao sto rekoh, jos uvek je radna verzija sajta. Bice detaljnih tabela sa rezultatima testiranja laptopova i njihovim specifikacijama, a bice i slika iz raznih uglova.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivca
Newbie

|
 |
« Reply #3 on: August 30, 2007, 10:07:39 PM » |
|
Klikcen na Brendove ispod naslova Testovi i zaticem samo neke Tablet laptopove, a uglavno top modeli i Asus koji je predstavljen u ovom broju, cini mi se Digitala ili PC Pressa.
Nemojte da budete kao i oni, da testirate modele koje ljudi nemaju para da kupe, mislim da ima bezbroj interesantnih laptopova, pratite malo elitesecurity.org, pa po tome radite testove, kada vidite za sta se ljudi interesuju. Onda cete postati najjaci sajt siguran sam.
Inace dizajn sajta je odlican, lako se koristi, to je dobro, samo nastavite.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panta
|
 |
« Reply #4 on: August 31, 2007, 12:53:19 AM » |
|
Sticajem okolnosti se moze steci utisak da je naglasak na jako skupim modelima koji su vecini nedostupni. Uocljivo je da je i baza tekstova jos uvek siromasna, sto ce se ispraviti vrlo brzo. U narednih par dana ce biti objavljen test MSI PR200X laptopa i to ce biti prvi model zasnovan na najnovijoj generaciji Centrino platforme (Santa Rosa), koji je predstavljen na LaptopTestovima. U okviru teksta je detaljno objasnjeno sta sve donosi Santa Rosa. Trenutno testiram Acer Aspire 5920G, jako zanimljiv laptop sa DX10 grafikom, dobrim dizajnom i korektnom cenom. Taj test se takodje moze ocekivati vrlo brzo. Iz anketa na sajtu mi je jasno sta posetioci zele, pa cu se u narednim testovima potruditi da im izadjem u susret.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alekss
Newbie

|
 |
« Reply #5 on: September 01, 2007, 12:42:09 AM » |
|
Nemam nekih posebnih primedbi, osim da je to adrese sajta i dalje relativno teško doći, tj ... marketing mora da bude jači.
Voleo bih da u narednih godinu dana postane jedan od referentnih "notebook" sajtova za Srbiju, jer takav nemamo - a za to je potrebno da više ljudi može da dodje do ovog sajta slučajnim surfin'-om i kliktanjem po netu...
PS: setio sam se da imam primedbu, a to je da je sam forum prilično "spor" - ne znam gde je hostovan, ili šta već, ali treba dosta vremena da se otvori stranica, ili postuje nešto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panta
|
 |
« Reply #6 on: September 04, 2007, 04:45:13 PM » |
|
Na marketingu se radi, ali za sve treba vremena, narocito kad se nema puno novca. Hvala na lepim zeljama, a sto se tice foruma, zamolio sam par ljudi da provere i niko se nije zalio na sporost. Sa druge strane, povremeno primetim u log fajlovima da je neko imao problem sa pristupom forumu, ali to je bukvalno jedan covek dnevno. Zanimljivo da je uvek u pitanju forum a nikad sam sajt, iako je sve hostovano na istom serveru. Probacu da nadjem u cemu je stvar, ali cini mi se da, srecom, problem nije masovan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h5n1
|
 |
« Reply #7 on: June 09, 2008, 11:15:35 PM » |
|
Da li moze u testovima da se ubaci podatak o buci koju prave sami laptopovi na testu?
Da li su bucnu,kada,pri kojim aplikacijama,ili su jednostavno bucni bez obzira sta se pokrene. Znam da su uglavnom oni tihi,ali eto,mozda se javi neko ko odskace.
Samo toliko,sve ostalo je OK.Barem meni.
EDIT
Nije lose da negde stavite i Deo za laptopove i Linux.
|
|
|
|
« Last Edit: June 10, 2008, 12:14:00 AM by h5n1 »
|
|
|
|
|
|
Panta
|
 |
« Reply #8 on: June 10, 2008, 10:51:04 AM » |
|
Pre godinu-dve je imalo mnogo vise smisla uporedjivati buku koju prave razliciti modeli. Danas su razlike mnogo manje, ali definitivno cemo probati da vecu paznju posvetimo i tome.
Sto se tice Linuxa, ako si mislio na Forum, onog trenutka kad se pojavi dovoljan broj odgovarajucih tema otvoricemo zaseban deo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
begbie86
|
 |
« Reply #9 on: June 18, 2008, 09:03:52 PM » |
|
Sve pohvale za zamisao i moderatore, za razliku od nekih drugih foruma, ovde se mogu dobiti brze, korisnije i pouzdanije informacije! Samo napred, i nadam se da ce forum zaziveti!
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panta
|
 |
« Reply #10 on: June 18, 2008, 09:19:19 PM » |
|
Hvala. Svaka pomoc je dobrodosla. Ono sto bi ti mogao da uradis jeste da par dana nakon kupovine laptopa napises svoje misljenje i utiske.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
begbie86
|
 |
« Reply #11 on: June 18, 2008, 09:24:04 PM » |
|
Naravno, nema problema! To ce biti oko 1. jula nadam se!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panta
|