Laptop Testovi FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Raspalite...  (Read 6540 times)

simanbg

• Newbie
  • *
    • Email
Re: Raspalite...
« Reply #15 on: September 26, 2010, 02:55:34 PM »

Da li je dozvoljeno otvaranje teme za test koji je uradjen na drugom sajtu (konkretno, www.usporedi.hr). Procitao sam jedan odlican test izmedju ASUS-a i ACER-a, pa bih ga podelio ovde :)

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #16 on: September 26, 2010, 05:47:26 PM »

Svakom sajtu je njegov sadrzaj najvazniji, tako da nije lepo kopirati tekst. Mozes ostaviti link ka testu i prokomentarisati ovde, to je sasvim OK.

coldman

• Full Member
« Reply #17 on: November 24, 2010, 08:14:52 PM »

E ovako mene zanima da li je moguce ubaciti da kada mi ubacimo sliku i ona je sada npr velike rezolucije(ne moze da stane na moj jadni 17" monitor) ona bude smanjena(resized) i da ako kliknemo na nju otvara se novi tab/window u kojem slika izlazi u full rezoluciji?

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #18 on: November 24, 2010, 10:05:23 PM »

Ako ubacis sliku kao attachment ona ce biti prikazano umanjeno, a kada kliknes na nju otvorice se u punoj velicini. Ako hoces da se otvori u novom tabu jednostavno klikni na nju srednjim tasterom misa.

coldman

• Full Member
« Reply #19 on: November 24, 2010, 10:30:41 PM »

Ok ok, ja sam ubacao linkove ne attachment-e. Znam za sve te fore nego sam mislio da li moze ovako kako sam ja pitao. Jer recimo najlakse je da samo neku sliku prosledim sa neta nego da je skinem pa attach(jeste da je to 5sec vise posla ali pitam).

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #20 on: November 24, 2010, 11:14:51 PM »

Ja vise volim da slike budu deo foruma jer se desavalo da nakon izvesnog vremena eksterni linkovi ne rade.

coldman

• Full Member
« Reply #21 on: November 24, 2010, 11:35:42 PM »

Ok, ok. Sa te strane imas puno pravo.

coldman

• Full Member
« Reply #22 on: January 15, 2011, 04:44:46 PM »

Opet ja :D
Ovo je ono sto mozda moze da se uradi(reorganizacija):
1) podforum gde ce biti sve teme vezane za review i testove laptopova jer ce jednog dana ova prva strana biti ocigledno puna jer su ove teme sticky(pined), opet moze da se napravi i posebno za svaki brend laptopa.
2) da ko ima mogucnost vrsi i testiranje dodatne opreme za laptopove, mislim na hladnjake, miseve, tastature... Ja recimo ne mogu nikako da radim sa touchpad-om, mogu na krace vreme ali ovako nikako :) Znam da ima ljudi koje interesuju i ovakve stvari.
Naravno, ovo su samo predlozi.

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #23 on: January 15, 2011, 05:23:36 PM »

Dobri predlozi, ali evo nekih kontraargumenata :)
1. Ovaj predlog ce definitivno biti usvojen ako broj user review-a poraste. Ovako ja povremeno"otkacim" neke stare jer se posle godinu ili vise dana taj model i ne prodaje, pa nije neophodno da test bude na naslovnoj strani foruma.
2. Razne laptop kulere smo testirali i testiracemo u okviru glavnom dela sajta. Sto se tice miseva i tastatura, to vec spada pod desktop kategoriju, iako se naravno koriste i uz laptopove, pa je oblast presiroka (mi smo je bili naceli sa Logitech V550 pacovom). Naravno, svaki user review je dobrodosao, bez obzira da li se radi o kuleru, misu ili tastaturi, samo sto ne mozemo obezbediti nagrade i za njih.

coldman

• Full Member
« Reply #24 on: January 15, 2011, 06:46:54 PM »

1) Apsolutno.
2) Meni je dovoljna nagrada da znam da sam kupio misa/tast koji nece da laguje, prekida, brzo trosi bateriju i slicno :) Znam da to spada u desktop kategoriju u svakom slucaju, ali reko da pitam  ;D

h5n1

• Sr. Member
« Reply #25 on: August 29, 2011, 01:53:47 PM »

evo jedan predlog mašine čiji bih test voleo da vidim:

ASUS A53TA-SX137.

Zanimam me kako radi  da li se mnogo greje i da li je bučan.
« Last Edit: August 29, 2011, 02:27:42 PM by h5n1 »

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #26 on: August 29, 2011, 09:10:44 PM »

OK, bice, ali tek za par nedelja, sada se zavrsavaju testovi ASUS Transformera i Toshibe Satellite P750.
Pages: 1 [2]   Go Up