Laptop testovi

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Usb power  (Read 11838 times)

miljance88

• Newbie
  • *
    • Email
Usb power
« on: July 30, 2014, 08:23:11 PM »

Treba mi pomoć oko iskuljučivanja napajanja usb portova kada je laptop u sleep modu, naime kad mi laptop ode u sleep (stand by) mode dodatni cooler ne prestaje sa radom. Ako neko zna kako da ovo rešim bio bih vrlo zahvalan. Koristim hp pavillion dv6 3030 i win7

ab

• Full Member
Re: Usb power
« Reply #1 on: August 06, 2014, 06:21:20 PM »

Relativno lako se rešava.

Ako je Windows 7 u pitanju odeš u Control Panel\System and Security\Power Options pa odabereš Edit Plan Settings i pod USB Settings podesiš šta želiš

miljance88

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #2 on: August 24, 2014, 10:54:54 AM »

Sledio sam tvoja upostva ali nisam resio problem? :( Da nema neka opcija u biosu?

ab

• Full Member
« Reply #3 on: August 25, 2014, 12:05:40 AM »

Ako si pažljivo prošao kroz sve opcije i nefunkcioniše probaj u biosu. Zavisi koji je laptop u pitanju i proveri da li je zadnja verzija biosa

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #4 on: August 25, 2014, 07:16:25 PM »

Da li se isto desava na svim USB portovima? Neki laptopovi odrzavaju odredjene USB portove pod naponom da bi omogucili punjenje drugih uredjaja. Poenta je da ne drze SVE USB portove ukljucene. Ako promena porta ne pomogne, evo sta sam nasao na jednom forumu:
Within Windows, I found I had to do two things; for each USB hub, I ticked "Allow the computer to turn off this device to save power", AND I had to go through every keyboard & mouse device an un-tick "Allow this device to wake the computer".
Pages: [1]   Go Up