Ta stelovanja se namestaju u programu od grafiske karte u tvom slucaju ati catalist, ja na mom laptopu dok je bio ziv imao sam isto instaliranu verziju x64 i to se stelovalo u nvidia control panelu u mom slucaju(posto je kod mene bila nvidia). Ista situacija kako kod tebe. Posto vise nemam laptop tj majkao nemogu da ti slikam gde se trazi u nvidi predpostavljam da je isto i za ati samo moras da cackas po catalistu. Na nvidi je bilo udjes u nvidia control panel pa display pa u screen position(tako nekako bese) pa se tu stiklira jedna opcija use nvidia settings. I taj problem je resen to je to sto se tice nvidia i za to sto tebe muci, ali posto imas ati karticu a ja je nisam imao probaj u katalistu da nadjes slicnu opciju i resices problem. Znaci moras u katalistu gde su ti stelovanja za display da nadjes opciju da ovlastis grafiku da ti igrice prikazuje u punoj velicini tj. preko celoga ekrana ma u kojoj rezoluciji ih pustao i u kom formatu ili normal ili wide. Nadam se da sam ti bio od pomoci i da ces naci tu opciju. To nije problem vec stvar stelovanja grafike. To sto instaliras i deinstaliras drajver neznaciti nista, svaki drajver ti je upravljacki program za odredjeni hardver tj. pomocu softvera koji dobijas instalaciojom drajvera (u tvom slucaju ati catalist) stelujes grafiku kako tebi odgovara od 3D, boja, stelovanje diplaya i jos mnogo toga. Cackaj malo po katalistu ako nesto i zeznes i neznas da vratis ti onda reinstaliraj driver,a ako nadjes onda ces znati i za ubuduce

. Nadam se da sam ti bar delimicno pomogao cackaj pa javi sta si uradio. Poz