Laptop Testovi FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: notebook asus f5sl driver windows 7  (Read 1481 times)

marphi

• Jr. Member
  • **
notebook asus f5sl driver windows 7
« on: November 10, 2009, 07:44:33 PM »

imam lap top asus ,model F5SL,hteo bih da instaliram windows 7,ali ne mogu da nadjem drivere ... :S prvo pokushavam da nadjem drivere za sve komponente pa onda da radim reinstalaciju sistema...nashao sam ali za model F5SR,pretpostavljam da mi ti driveri nece pomoci ?!
ima li neko predstavu kako da reshim problem?
Malo sam neodluchan...A mozda i nisam..

marphi

• Jr. Member
  • **
Re: notebook asus f5sl driver windows 7
« Reply #1 on: November 10, 2009, 07:57:00 PM »

jel mozda mogu da iskoristim drivere za vistu koje sam dobio uz lap top? prochitao sam negde da funkcionishu i oni

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #2 on: November 10, 2009, 10:31:30 PM »

Prvo napravi precizan popis komponenti. Uporedi komponente tvog laptopa sa onim za koji postoje Win 7 drajveri. Poskidaj drajvere za komponente koje se poklapaju, a za ostale potrazi kod drugi modela ili na sajtu proizvodjaca. Ako ih nema ni tamo, probaj sa Vista drajverima.
Postoji velika verovatnoca da ce sve proraditi i sa drajverima integrisanim u okviru Sedmice, pa samo treba naknadno instalirati najnovije drajvere za graficku.

marphi

• Jr. Member
  • **
« Reply #3 on: November 10, 2009, 11:58:06 PM »

na asus-ovom sajtu sam nashao jedan post gde dechko pishe kako je sa vistinim driverima uspeo da podigne sve,jedino ga je muchila muzichka kartica... :S inache ima isti model lap top-a kao ja...nishta ovih dana cu i ja probati pa...javim shta sam uradio :D
Pages: [1]   Go Up