Laptop Testovi FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: TOSHIBA TECRA A11-10D  (Read 1334 times)

zeljko

• Newbie
  • *
TOSHIBA TECRA A11-10D
« on: April 23, 2010, 04:47:19 PM »

Postovani,

planiram da kupim laptop koji cu koristiti kucno-poslovno, s tim da ce najveci deo vremena sluziti kao poslovni laptop.

Laptop pre svega treba da bude pouzdan i kvalitetan, da mi sluzi 3-4 godine bez problema.
Planiram da kupim ovaj model:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Toshiba-Tecra-A11-10D-08201004

http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/rs/product/Tecra-A11-10D/1083290/toshibaShop/false/

Interesuje me:

1.Da li ovaj model ispunjava navedene kriterijume?
2.Da li je neko imao iskustva sa ovim modelom i kakvi su utisci o njemu?
3.Za ove pare (73000 din.) da li je ovo dobra investicija i da li mozda postoji bolja opcija tj.bolji laptop?

Napominjem: Vazan mi je kvalitet i pouzdanost laptopa!

Pozdrav!

« Last Edit: April 23, 2010, 05:03:30 PM by zeljko »

ivanspz

• Full Member
Re: TOSHIBA TECRA A11-10D
« Reply #1 on: April 24, 2010, 10:04:46 AM »

mnogo je nezahvalno predloziti "laptop koji ce te sluziti 3-4 i vise godina" - to je ravno gledanju u pasulj ili kristalnu kuglu ;)
mnogo faktora uticu na rad a najveci od njih je sam korisnik.
elem, samo pominjanje Toshiba Tecre jeste sinonim za pouzdanost i kvalitet. Nisu "dzaba" skuplji od drugih proizvodjaca sa slicnim karakteristikama.
Zakljucak: tecra jeste resenje za ono sto vi trazite ( kvalitet i pouzdanost laptopa ) .

zeljko

• Newbie
  • *
« Reply #2 on: April 24, 2010, 10:25:18 AM »

Naravno,podrazumeva se da ga pazim i pravilno koristim. Znam da je nezahvalno predvidjati koliko ce sta da traje i da je to sve individualno,ali ovo sam napisao s obzirom da ova Tecra ima 3 godine garanciju pa sam tu video neku sigurnost,ipak 3 godine ne moram da brinem.  ;) Jos jedna bitna stavka koju sam uzeo u obzir jeste i garancija "No Matter What Guarantee" koju Toshiba daje za sve modele, cini mi se da ta akcija traje do juna meseca.

Sve u svemu,planiram da kupim ovaj laptop ovih dana pa me cisto interesuje da li je neko imao iskustva sa njim i kakvi su utisci!

;)
« Last Edit: April 24, 2010, 10:28:21 AM by zeljko »

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #3 on: April 24, 2010, 09:55:33 PM »

Za to sto vi trazite ova Toshiba je dobro resenje. Mozda bi neki od ThinkPadova mogao da upadne u kombinaciju, ali je nazalost njihov izbor kod nas veoma oskudan.

zeljko

• Newbie
  • *
« Reply #4 on: April 25, 2010, 11:38:22 AM »

Hvala na savetima,kao sto rekoh odlucio sam se za ovaj model i mozda vec sutra idem u kupovinu! Nadam se da ce ova Tecra ispuniti moja ocekivanja,a to je pouzdanost i kvalitet.

U svakom slucaju podelicu sa Vama moje prve utiske o njoj.

P.S.   Panto,da li je u planu mozda neki test o Toshiba Tecra iz serije A11, i da li takav mozda negde vec postoji?

Malo sam pretrazivao po Googlu ali nisam naisao na nikakav konkretan test modela iz serije Tecra A11.

Pozdrav   ;)
« Last Edit: April 25, 2010, 11:46:50 AM by zeljko »

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #5 on: April 25, 2010, 12:48:43 PM »

Voleo bih, ali na trzistu je previse modela da bi stigli sve da istestiramo.

ivanspz

• Full Member
« Reply #6 on: April 25, 2010, 08:41:32 PM »

eto onda tebi prilike za dobar review?!?

zeljko

• Newbie
  • *
« Reply #7 on: April 26, 2010, 02:27:15 PM »

Danas sam se ponovio za jednu lepu Toshiba Tecru A11-1oD!  ;)  ;D

Prvi utisak: Plastika-vrhunska,cvrsta,otisci prstiju uopste ne ostaju, elegantnih linija,lagana,mat ekran-cista slika,tiha u radu,ne greje se,tastatura-cvrsta,nema ugibanja,brz procesor, itd.

Sve u svemu,deluje veoma kvalitetno i cvrsto. Ono sto me je najvise odusevilo to je upravo matelijal od kojeg je napravljena,tj.plastika velikog kvaliteta na kojoj UOPSTE ne ostaju otisci prstiju!

Sto se tice mana,ono sto mi je odmah zasmetalo je to sto hard disk nije razdeljen na dva particija,vec ima samo jedan.To moze biti opasno po podatke u slucaju upada virusa i pada sistema. To je za sada jedina mana koju sam uocio,sigurnan sam da ce ih biti jos ali sve opsta slika o ovom laptopu je vise nego sjajna!  

Sto se tice  review-a, plasim se da u tome ne bi bio toliko uspesan s obzirom da sam ipak poprilican laik u ovoj oblasti,tako da se tu ne bi bas proslavio. No,nije ni iskljuceno da napisem jedan "review" koji ce biti samo moji neki siri utisci u vezi ovog laptopa ali to cemo videti tek posto ga malo bolje prostudiram,ali ne ocekujte previse ;D ;D

Pozdrav!
« Last Edit: April 26, 2010, 02:29:37 PM by zeljko »

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #8 on: April 26, 2010, 03:38:36 PM »

Cestitam. U zdravlju da ga koristis. Ono sto ocekujemo od tebe je USER review, a to znaci da su najbitniji tvoji utisci. Samo se opusti i lagano. Sad dok se igras sa njim hvataj beleske sta ti se svidja, a sta ne i videces da ce se review sam napisati :)

zeljko

• Newbie
  • *
« Reply #9 on: April 26, 2010, 04:06:18 PM »

Hvala na cestitkama!  ;) Cujemo se za par dana sa novim utiscima.pozdrav ;D

ivanspz

• Full Member
« Reply #10 on: April 27, 2010, 03:43:39 PM »

pridruzujemo se cestitkama i ocekujemo review!

zeljko

• Newbie
  • *
« Reply #11 on: April 27, 2010, 08:05:52 PM »

Hvala  ;)
Pages: [1]   Go Up