Prvo moram da te pitam jednu stvar. Kojom matematikom si dosao do cenovne granice od 622 evra?

Elem, mislim da emocije treba ostaviti po strani. To sto si ti imao lose iskustvo sa HP-om, ne znaci da su im svi modeli losi. Siguran sam da svaki brend ima nezadovoljne kupce. Pored toga, kupio si laptop koji pripada jednoj od najjeftinijih HP-ovih serija (ako ne i najjeftinijoj u to vreme).
Toshiba koju pominjes ima fenomenalnu bateriju, ali ako laptop koristis kod kuce onda ti to nije previse bitno.
S obzirom na tvoju situaciju, mislim da bi trebao da pogledas neki od MSI modela i to pre svega zbog garancije. U slucaju eventualnog kvara kurir dolazi po laptop, a i vreme popravke je neuporedivo krace od 30 dana (ili 45 koliko cini mi se maksimalno propisuje zakon).
Ako sakupis jos malo para mozes kupiti MSI EX627X-297EU. Cena i konfiguracija su
OVDE. Ako placas u kesu imas i dodatni popust od 3%. Za nesto manje para mozes kupiti i MSI CX600X-041EU, info je
OVDE.
Ne znam sta podrazumevas pod "neki video izlaz", ali ako ti ne treba HDMI pogledaj Dell Studio 1555. Detalje imas
OVDE.