Kupio hp6735s u martu prošle godine za 500tinjak € u nadi da me HP neće iznevjeriti.
Nakon 2-3 mjeseca zvučnici totalno crknu iako nisam puno slušao muziku, ništa prejako iako su generalno bili jaki...za 5-6 dana proradi desni, al vrlo slabo, krčenje 100%, al eto za neke osnovne windows zvukove nije loše. Pošto sam ga kupio malo dalje nisam mogao ponovo ići da ga dam na reklamaciju pa sam čekao... i u tom čekanju nakon 7 mjeseci crkne baterija, stalno hp upozorava da je zamjenim, al pošto je reklamacija na baterija pola od garancije(koja je godinu) onda ništa ...sad mi se ne isplati zamjenjivati zvučnike jer sam bez laptopa najmanje 30 dana i moram putovati bar 5 sati da bi to sve iskoristio. Treći minus je amd procesor koji se nenormalno grije, a i hlađenje je prilično bučno ... tako da mi je dosadio iako se dobro ponaša na win7.
Namjeravam da ga prodam pa da kupim nešto novo, u obzir dolazi sve osim HP-a koji na Balkan distribuiraju najveće krševe, al nisam vjerovao pa me je vodila predrasuda NE MSI, DELL ILI HP!
Hard disk najmanje 320 GB, veličina ekrana 15.6 +, neki video izlaz, INTEL procesor, 3 GB + ddr2 i grafika da bez problema pokreće HD filmove, video materijal i poneku igricu tipa CS 1.6... do 622 €

gledao sam toshibu
http://www.tehnomanija.rs/katalog/toshiba-satellite-a505-s6960.html ne čini mi se loše
* Toshiba Satellite A505-S6960
* Intel® Core™ 2 Duo processor T6500 (2.1GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB)
* RAM 4GB DDR2 800MHz (max 8GB)
* HDD 320GB (5400 RPM) Serial ATA,
* Displej: 16" widescreen TruBrite® TFT LCD 1366x768
* DVD SuperMulti drive with Labelflash
* Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD with 128MB-1759MB
* Web kamera i mikrofon
* Modem, LAN, wireless LAN
* harman/kardon® stereo speakers
* 9000 mAh (12 cell) Lithium Ion battery pack
* Windows Vista® Home Premium (SP1,64-bit version)
ako imate neke predloge bio bih zahvalan da postavite
hvala