Laptop Testovi FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down

Author Topic: Multimedijalni laptop  (Read 3842 times)

Sh@rance

• Full Member
    • Email
Re: Multimedijalni laptop
« Reply #45 on: October 11, 2010, 12:22:55 PM »

Stata sto na tako velikom laptopu nije veca tastatura.
Bolje je pitati i biti glup 5 minuta nego cutati i biti glup ceo zivot.

Greg

• Newbie
  • *
« Reply #46 on: October 11, 2010, 11:22:05 PM »

Pojašnjenje za drajvere i Asus tools na srpskom jeziku možeš pronaći ovde. Može ti pomoći u odabiru šta instalirati a šta ne

Ovo sam prije neku noć detaljno izučio, bilo je copy/paste sve na "papir"  :), tako da sada znam šta je šta kad krene instalacija!
Prijatno sam se iznenadio, da ne kažem oduševio, kad sam ovo našao, ako si ti ovo sastavio imaš piće od mene!  ;D  ;)

Da rezimiramo priču o tastaturi, nije ni ružna ni lijepa, već samo ne ostavlja onakav utisak kakav ostavljaju komponentne ovog laptopa,
a to je vauuu (N71JQ)  :)  Nije ni upola "moćna" kao sama konfiguracija, ali to nije ni bitno na kraju krajeva... Nećemo ga ženiti, kao što Panta reče...  ;D

Nego da bi sve ovo moje pisanije imalo barem nekog smisla ;), ab hoću da te pitam šta ti koristiš od ovih utilities-a,
šta preporučuješ za instaliranje a šta ne? Mada i tamo ima preporuka i savjeta šta da se ne instalira...
Koliko ovi Asusovi programi, koji i nisu neophodni, uspore računar na kraju? Znam da svi uglavnom rade clean install ukoliko dobiju OS uz laptop,
jer on dođe prenatrpan sa nepotrebnim softverom... Dobro, pod svi mislim na naprednije korisnike... (;

Takođe, za grafičku karticu, šta ti instaliraš?!
Da li onaj full install ili samo Control Center? 

p.s.
ovo sam mogao da te pitam i na tvom topicu, gdje si opisao svoj laptop, bio bi dobar info što se tiče softvera pored tvog opisa hardwera...

ab

• Full Member
« Reply #47 on: October 12, 2010, 04:23:15 AM »

Topic nije moj već foruma laptop testovi, ja sam samo autor;)

A da ne bih moderatorima pravio posao, i da bi forum zadržao preglednost,  da ću odgovor u temi Asus N71JA-TY014 - User review a ovde postaviti link:

http://www.laptoptestovi.com/forum/laptop-hardver/asus-n71ja-ty014-user-review/msg5001/#msg5001
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up