Evo ovako za sada:
Pogresio sam sto se tice chipseta. Chipset je 965GM, kako pise u CPUZ. Procesor je Penryn Core2Duo T8100 isti kao u opisu za Acer 5920g sto je dao Panta. Graficka takodje ista 8600M GT. Nisam nabavio 3D Mark, ali rezultati bi trebali biti isti kao u opisu za Acer. Samo treba iskljuciti power optimizer u NVidia control panel-u da bi se dobile sto bolje performanse za grafiku.
Ekran je ok, horizontalna vidljivost dobra, vertikalna vec manje pod vecim uglovima.
Grejanje je kod touchpad-a, sa desne strane touchpad-a i kod donjih delova tastature. Baterija je pozicionirana iznad tastature, tj. kod TURBO tastera i nisam primetio neko vece grejanje.
Baterija (procitao podatke sa nje): Lithium Ion BTY-M67, Rating: 10.8Vdc - 5200mAh. Drzala je nekih 2h i 30 minuta pri normalnom radu (surf ADSL, slusanje muzike i malo kuckanja i slicno).
Tastatura zadovoljava moje potrebe. Ugibanje je malo, privikao sam se relativno brzo. Ima numericku deo i njega koristim umesto kursorskih tastera, posto su oni bas mali (zbog numericke). Plastika ok, nije bas najbolja, ali zadovoljava. Opsti izgled je dobar, meni se svidja

, crna boja, ovaj model je bez onih tribal oznaka sto imaju neki GX modeli. Ima glossy izgled (ako sam pogodio rec, vidi se odsjaj) lepo izgleda, ALI ostavlja otiske prstiju pa treba brisati. To je i jedina stvar koja mi smeta

.
TURBO dugme

smesno zvuci, ali radi. Znaci dobitak je nekih 400 MHz vise i to dok je ukljucen u struju.
Sad nisam primetio neko poboljsanje u igrama, ali probao sam samo Call of Duty 2, PES 2008, Counter Strike.
Wireless je Intel 3945abg tj. 802.11 a/b/g iako na sajtu pise da ima i n-draft.
Stereo zvucnici, zvuk solidan, iznenadio sam se posto je ipak laptop u pitanju.
Web kameru nemam sa cim da poredim posto sam prvi put koristio

. Ali izgleda ok.
Portovi i priključci su da leve i desne strane. A ulaz za mikrofon, slusalice i citac kartica ispred. Ima i neki mali sitni kao za TV antenu, ali nikad nisam video tako nesto

.
Slike mozete videti i na MSI sajtu za GX600 '08, samo sto su tamo sa tribal oznakama, sve ostalo je isto.
Sledeci post: instalacija XP i drajveri.