Laptop Testovi FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: kupovina laptopa  (Read 383 times)

Rango

• Newbie
  • *
    • Email
kupovina laptopa
« on: July 05, 2011, 02:09:34 PM »

Kupio bih laptop, a posto sam totalno nestrucan, dobro bi mi doslo par saveta.
Nisam neki zahtevan korisnik. Najcesce surfujem netom i gledam filmove, ali ga kupujem zbog faksa. Trebace mi autocad od programa, nista mnogo  zahtevnije. Ne bi bilo lose da mogu da odigram i PES ponekad, ali ako ne moze, onda nista. Imam 400e za laptop, ali sto manje potrosim vise ce mi ostati za more.
Ako mozete, kazite mi koja bi mi to konfiguracija odgovarala, ili koji racunar konkretno.
Hvala u napred.

ivanspz

• Full Member
Re: kupovina laptopa
« Reply #1 on: July 06, 2011, 10:21:18 AM »

mislim da je ovo prava kombinacija za tebe:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/ASUS-K52JT-SX587-04201107

coldman

• Full Member
Re: kupovina laptopa
« Reply #2 on: July 07, 2011, 12:47:34 AM »

400e za laptop je odmah da ti kazem malo(jos ako ti je upaljen 24/7) a ni ne znam koliko planiras to da ostavis iza sebe pa da imas i za more. Ako planiras da kupis niskobudzetni lap moras da budes spreman na par stvari vezanih za njegovu konstrukciju- sve ce biti podredjeno performansama. Znaci displej, hladjenje, kvalitet izrade, tastatura, touchpad... Ja takve stvari takodje uzimam u obzir. A pored svega toga, Ivan ti je naveo solidan lap ali pitanje je koliko ce on da zadovolji tvoje potrebe a i pored toga nema bas neku toliko "jaku" graficku... Nemoj ovo da ti dodje kao razocarenje. Kada sam ja upisivao fakultet meni su roditelji hteli da kupe lap za nekih 50k ali sam ga se ja odreko :) Ne znam sta studiras i koliko ce ti biti potrebna mobilnost oko racunara ali ja se ne bih zaletao na lap. Razmisli i o nekoj desktop masini. Znaci ja te ne odvracam od tvog izbora vec samo kazem da razmislis i vidis sta tebi stvarno odgovara. Ja sam uvek vise za dobar balans pri kupovini nego zelja za posedovanjem neke stvari, ako me razumes.
Pages: [1]   Go Up